początkujący 113 Napisano 10 Kwietnia 2022 Witam co sądzicie o tanich fotopulapkach do 400zl? Czy ktoś z was miał taką i może coś o tym napisać czy jest sens? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 10 Kwietnia 2022 @początkujący szajs nie warty zakupu, miałem najtańsze i to nie działa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Kwietnia 2022 Chcę kupić w tym roku i tak patrzę na ceny i opinie to tak od 800 można coś zacząć patrzeć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 11 Kwietnia 2022 @mirecki ehh szkoda mi kasy na takie zabawki myślałem że te tanie będą w miarę wydajne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Kwietnia 2022 @początkujący mi też szkoda ale zawsze wiem co się dzieje i czy ktoś nie chce mi krzaka zajumac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 11 Kwietnia 2022 @mirecki Ja mam przesrane bo chyba mój sąsiad się zczail i jak nie pojade na spota coś porobić to zawsze łazi do tego lasu i się kręci i raz widział mój motor niedaleko spota, muszę coś wymyśleć na tego peta, zostawię portfel z 10zl albo jakieś nitki porozwieszam.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Kwietnia 2022 @początkujący weź daj kilka nitek, coś w rodzaju naciągu, zrób kilka takich i zobaczysz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach