MisterZielskoXD 聽聽 19 Napisano 10 Kwietnia 2022 Siemka 馃榿 mam na zbyciu ko艂o 100g jakiej艣 sativy z kt贸rej chcia艂bym wyci膮gn膮膰 jak najwi臋cej py艂ku na hasz a 偶e znalaz艂em taki o to py艂ek cbd w internecie zawarto艣膰 cbd 6/8% to jak my艣licie czy by艂by to dobry haszyk je艣li bym te py艂ki razem zmiesza艂 ? Ile mog艂o by mi wyj艣膰 haszu ze 100 g sativy mniej wi臋cej ? chc臋 wydoby膰 py艂ek trzema metodami najpierw przesia膰 przez siatk臋 potem metod膮 jak w Maroko jak bicie w b臋benek hah a na sam koniec do worka z suszem suchy l贸d co o tym s膮dzicie dodam 偶e haszyk tylko na m贸j u偶ytek 馃ゴ鈽橈笍 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Tester 聽聽 1,407 Napisano 10 Kwietnia 2022 5 godzin temu, MisterZielskoXD napisa艂: Ile mog艂o by mi wyj艣膰 haszu ze 100 g sativy mniej wi臋cej ? ma艂o 5 godzin temu, MisterZielskoXD napisa艂: znalaz艂em taki o to py艂ek cbd w internecie zawarto艣膰 cbd 6/8% to jak my艣licie czy by艂by to dobry haszyk je艣li bym te py艂ki razem zmiesza艂 ? to s艂abszy hasz by by艂 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach