Rzeźnik 447 Napisano 5 Kwietnia 2022 Witam wszystkich, to ja i mój mały ogródek. Pierwsze doświadczenia z indoor, założyłem konto, gdyż zaobserwowałem, że moja roślinka źle reaguje na warunki jakie jej stwarzam, a chciałbym jej poprawić życie, więc czemu by nie spytać ludzi z doświadczeniem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Kwietnia 2022 @Rzeźnik no siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 5 Kwietnia 2022 @Rzeźnik Dzień dobry 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 5 Kwietnia 2022 Ruszam zaraz z pierwszą fotorelacją, kwestia zgrania zdjęć z telefonu. Serdecznie zapraszam do śledzenia, gdy tylko się pojawi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 5 Kwietnia 2022 @Rzeźnik siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GreenKush 28 Napisano 7 Kwietnia 2022 Witamy 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 14 Kwietnia 2022 Emano xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 14 Kwietnia 2022 elo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach