Annigmato 83 Napisano 4 Kwietnia 2022 Witam chodzi o to Ze muszę je jak najszybciej mogę je wykiełkować w domu i Np tak z 4 dni w przesadzać z małych dnioczek ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Kwietnia 2022 @Annigmato początek maja pełnosezonowe, automaty czerwiec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Kwietnia 2022 @Annigmato dawaj od razu w doniczkę taką chociaż na 1l, potrzymaj z 2-3 tygodnie w donicy a później w glebę 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 5 Kwietnia 2022 @mirecki właśnie o to mi chodziło bo wsadzanie odrazu na spora może ja zabić nie ? Mam pare imprez rodzinnych w maju najgorsze ze ns początku będę musiał z kumplem pogadać 😖😖 bo chowanie ich po szafkach to będzie stress pewnie znając moje szczęście ktoś jeszcze otworzy @Tester to wiem chodzi mi o przesadzenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Kwietnia 2022 @Annigmato nikt nie powiedział, że zabijesz. Po prostu z sadzonką będzie większa szansa na powodzenie. Jeśli z kumplem nie gadałeś to nie gadaj - bo możesz się bardzo zdziwić. W maju jeszcze zdarzają się rano niskie temperatury a i taka sadzonka jest mniej podatna na uszkodzenie mechaniczne. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 5 Kwietnia 2022 @mirecki zobaczymy najwyżej dam mini szklar Ie z butelki i potrzymam ja tydzien @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Kwietnia 2022 A foliaka masz? Ewentualnie powiedz że to na studia czy coś 😃 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 8 Kwietnia 2022 @mirecki a da Redę to wszystko ogarnąć tylko nawozami z ogrodniczego trochę martwię się o zamawianie tych specjalnych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 8 Kwietnia 2022 @Annigmato jakich specjalnych? Weź sobie kup na start 3-pak z biobizz + do tego pk (poszukaj organicznego bo ten zestaw jest organiczny więc szkoda mineralnego do tego pchać) + dolomit jeszcze i jesteś gotowy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) @mirecki np ten https://www.amazon.de/dp/B07NQNG2LB/ref=mp_s_a_1_7?crid=1UJWZ5B5NT92B&keywords=biobizz+trypack+outdoor&qid=1649487968&sprefix=biobizz+tr%2Caps%2C112&sr=8-7 I https://www.amazon.de/dp/B06ZY7CY3T/ref=mp_s_a_1_2?crid=33C9KA9DXNBQS&keywords=canna+pk+13%2F14&qid=1649488090&sprefix=canna+pk%2Caps%2C94&sr=8-2 pk litrowe starczy ? Wgl tak myslalem żeby to wszystko na spocie gdzieś schować żeby nie latać cały czas bo jednak przypal Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 9 Kwietnia 2022 @mirecki a na pleśń coś byś polecił spota będę miał blisko rzeki wiec chyba lepiej przeciwdziałać odrazu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 9 Kwietnia 2022 @Annigmato canna chyba mineralne ma to pk ale pewien nie jestem. 250ml Ci nawet wystarczy i to na pewno nie na 1 sezon a kilka. Też mam blisko rzeki, w tamtym roku canna cure stosowałem gdzieś do końca października lub nawet minimalnie listopad i luks. Ja mam na spocie takie pudełka na żywność hermetyczne więc o nawozy sypkie się nie martwię - polecam 👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 10 Kwietnia 2022 @mirecki znalazłem canna cure takie gotowe w psikaczu czy lepiej wsiąść butelkę i zraszacz osobno ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Kwietnia 2022 @Annigmato koncentrat lepiej wychodzi cenowo. Kosztuje jakieś 65 zł i masz go na 3l a zraszacz 0,75 - 40 zł (a zraszacz fajny jest :p) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 11 Kwietnia 2022 @mirecki a ja z wydajnością tego dużo psikales? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Kwietnia 2022 @Annigmato mi 1 psikacz na 2 tygodnie wystarczał (pryskałem raz na tydzień), z tym że to było na 1 krzaka i nie oszczędzałem. W tym roku na pewno kupię ale już koncentrat. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach