Gość Zielone krainy Napisano 20 Czerwca 2022 @Adrianosik Współczuję, straciłeś kawał rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 21 Czerwca 2022 @Weronika99 nie mam dysleksji, po prostu nie chciało mi sie uczyć ortografi 🙂 @Zielone krainy pułtorej miesiąca jak psu w dupe:(, ale nie szkodzi zrobie sobie lepszego boxa takiego w jakim teraz mam 16 roślin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Czerwca 2022 @Adrianosik No wiadomo, że straty da się odrobić, ale szkoda, był sporych rozmiarów krzak, dałby pewnie nie mało g. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 21 Czerwca 2022 (edytowane) @Zielone krainy wg obliczeń miało być około 1 kg suchego Edytowane 21 Czerwca 2022 przez Adrianosik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Czerwca 2022 @Adrianosik No nie wiem, czy tyle wyszłoby z tego krzaka, ale mniejsza z tym, na pewno coś straciłeś i nie jest to mało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 21 Czerwca 2022 @Zielone krainy było 4 kszaczki @Zielone krainy i 2mc weg i 3 tyg flo powieszchnia 1,75m² @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Czerwca 2022 @Adrianosik Fakt teraz zerknąłem, myślałem , że o jednego krzaka chodzi, fakt z 4 takich to i może 1 kg , by się uzbierało. To niezły wał, współczuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach