Adrianosik 97 Napisano 3 Kwietnia 2022 Elo mordy i wariaty zakładam drugą fotolerke na spot wjadą 4 kwitnące klony Jacka Herrera klony dwa tygodnie sie ukożeniały, box świeżo zkonstruowałem zgodny z uzyskanym patentem na wzór użytkowy, podłoże eksperymentalne w czech donicach silikon z keramzytem czwarta tylko keramzyt. Planowo 2 miesiące wega 2x HPS 250 Nawozy Adwanced natural power Podłoże keramzyt z włukniną silikonową Nawadnianie automatyczne Wyciąg powietrza prima klima super cicha 360m³/h Trening sean of green+lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Kwietnia 2022 @Adrianosik to masz dwa boksy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 3 Kwietnia 2022 @Tester tak, ten tutaj byĺ uźywany do choryzontalnej uprawy nie mogĺem pozwolć by stał pusty dorobiłem "stòł" do wertikala a tamten wertikalbox od podstaw zrobiłem @Tester chce zobaczyć jaka chodowla jest bardziej optymalna ośmio doniczkowa czy cztero.. kiedyś miałem dwie doniczki nawet prowadziłem tutaj fotolerke było spox ale myśle że mugłbym wiėcej osiăgnonć przy większej liczbie donic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Kwietnia 2022 @Adrianosik no zobaczymy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 3 Kwietnia 2022 @Tester noo hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 4 Kwietnia 2022 4×klon jack herrer ukożenione na początek cmh 250 w miare wzrostu dodam drugiego hps 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Kwietnia 2022 @Adrianosik oby było syto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 4 Kwietnia 2022 @Adrianosikstary popracuj nad ortografią bo aż ciężko się to czyta 😉 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 9 Kwietnia 2022 Elo klony pomału rosną, pomału bo popełniłem błąd i temp w boxie w nocy była za niska wgranicach 12-15°C klony wstrzymały wzrost ale nie umarły 🙂 troche stresu przy mnie majalą, ze względu że na zewnątsz jest zbyt źmno nie moge wietrzyć pokoju a mam w nim dwa używane boxy zdecydowałem że połącze pożyteczne z przyjemnym i nastawie jakieś wino będzie Co2 dla roślin i wino dla mnie;) po co robić bimbrownie jaak można to lepiej wykożystać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 16 Kwietnia 2022 Co w boxie piszczy a no to : roślinki nie chętnie rosną coś jest nie tak nie wiem co do źemi wsadziłem jednego kszaka i rośnie o niebo lepiej niż te w keramzycie 😞 na dodatek te w keramzycie mają końcówki pożułknoente dlaczego? A ten w ziemi zdrowy jak sie należy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 18 Kwietnia 2022 Końcówki może po palone od nawozów? Jakie masz tam ec? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 23 Kwietnia 2022 Elo, panny wystrzeliłe w góre ale ten pomysł z włuknem silikonowym to chyba poroniony pomysł był gdyż na samym keramzycie widocznie lepiej rośnie dzisiaj załączyłem drugiego hps na moc 150w. Rośliny wypusćły czy liśce i jednopalczaste liśće dziwnie to wygląda ale tak podobno ma być to chyba znaczy że w pełni zrewegetalizowały co dziennie rano na nie spoglądam i widze że urosły wiem ze będzie dobże 🙂 @Danczan niewiem, nawozy są na pewno w normie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 24 Kwietnia 2022 @Adrianosik jakie podłoże ? z silikonem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 24 Kwietnia 2022 @Kibic takie włukno sylikonowe zmieszałem ten materiał z keramzytem w celu jeszcze lepszego napowietrzenia mieszanki lecz problem z tym sylikonem jest taki że wody nie wchłania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 30 Kwietnia 2022 Elo trening rozpoczęty czy panie idą ładnie w góre jedna strajkuje prawdopodobnie przez to ekspwrymentalne podłoże lub woda jest nierównomiernie rozprowadzana wiem że już nie użyje tego podłoża po za tym wszystko gra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Kwietnia 2022 Fajnie to wyglada. Chyba najlepsze tryb pod hps 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 30 Kwietnia 2022 @Mr.Green też tak myśle, taka uprawa jest o niebo lepsza od chpryzontalki miejsca więcej i łatwiej odprowadzić ciepło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 7 Maja 2022 Elo pyski moje panny rosną nienajgożej lecz by obrosły całą siatke to jeszcze miesiąc lekko nie wiem czy cierpliwość mi starczy tym bardziej że skiepśćłem z podłożem może jeszcze tydzień poczymam na wegu by do drugiej lampy dorosły a potem flo. Na pewno te rośliny musze czymać tak długo by muc wziąść z nich przynajmniej 30 klonów potem mogą iść naflowering 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 11 Maja 2022 (edytowane) Stary kurwa weź słownik do ręki omfg Edytowane 11 Maja 2022 przez Danczan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weronika99 5 Napisano 11 Maja 2022 Może kolega ma dysleksję? No offence oczywiście, sama mam kolegę z dysleksją. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach