mini69 0 Napisano 30 Marca 2022 Witam aktualnie jest na parapecie jak widac na filmiku, lecz ma być teraz zła pogoda ,czy coś się może stać z roslinkami ,albo uszkodzić? w następnych dniach ilość słońca ma być znikoma, więc się trochę martwię. mam jeszcze pytanie czy np. taka lampa ma sens na kilkanaście dni (potem idzie outdoor), czy to raczej nic nie da bo za mała moc, ogólnie na tym mieszkaniu nie ma prądu więc trzeba byłoby z usb zasilać tu link do lampy:https://www.amazon.pl/ściemniania-regulowana-sterującym-ogrodowych-energetyczna/dp/B089LQXPYT/ref=asc_df_B089LQXPYT/?tag=plshogostdde-21&linkCode=df0&hvadid=504619281554&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=5153393745845310453&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1011527&hvtargid=pla-1304317185280&th=1 dzięki za pomoc:) jak coś to jestem nowy, więc jak cos nie tak to przepraszam. video-1648682827.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Marca 2022 3 godziny temu, mini69 napisał: Witam aktualnie jest na parapecie jak widac na filmiku, lecz ma być teraz zła pogoda ,czy coś się może stać z roslinkami ,albo uszkodzić? w następnych dniach ilość słońca ma być znikoma, więc się trochę martwię. wyciągnął się 3 godziny temu, mini69 napisał: mam jeszcze pytanie czy np. taka lampa ma sens taka lampka to lipa, oczywiście coś by mogła dać jak byś jakiegoś boksa miał, lepiej to niż nic, świetlówki można też dać nie za wcześnie wystartowałeś z outem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 31 Marca 2022 Nie chce być ch*jem ale weź przeczytaj regulamin fotorelacji bo to co dodałeś to co najwyżej nadaje się do kategorii outdoor/zadaj pytanie. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 31 Marca 2022 Przeniosłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach