Luznyyy 72 Napisano 26 Marca 2022 Witam Auto Mazar Dziwne ślady się pojawiły.. Niczym na razie nie podlewam tylko mikoryza byla wymieszana i wsadzone bio tabsy ale i tak jeszcze nie ingerują w roslinkę zapewne poniewaz roslinka ma troche ponad 2 tygodnie.. Wilgotność zbyt duża? Czasem siega 82%.. Ale sadzonki lubią wilgotnosć..Co to moze być..Podlewam co 3 dni wodą z kranu która musi najpierw odstać 48h. Lampa FC 3000(300w led) na 25% mocy cały czas. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Marca 2022 @Luznyyy to bardziej mutacja niż problem. Nie ma powodów do stresu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 26 Marca 2022 Ok dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 26 Marca 2022 Koronawirus tytoniowy @Ważniak @Luznyyy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 27 Marca 2022 @Ważniak Skoro tak, to nie ma powodów do zmartwień hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 27 Marca 2022 Nie będę już nowego tworzył.. posta. Upuściłem nasionko i takie wyorsło trochę nieogarnięte, małe, dziwne i pytanie: Czy trzymać je, czy nie opłaca się tlenu zabierać pozostałej 6-tce, dla tych 10-15 gramów. Jak myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 28 Marca 2022 @Luznyyy Tak, myślę że tam powinieneś mieć 9 roślin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 28 Marca 2022 ostatnio miałem 5 i ledwo co sie miesciły (bez treningu żadnego) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 28 Marca 2022 @Luznyyy O 4 też mógłbyś powiedzieć że się ledwo mieściły, roślina jak ma miejsce to się rozrasta. Oczywiście zależy to też od odmiany, ale przy 9 masz więcej ziemi, roślin co za tym idzie większa wydajność. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach