Duży Topek 42 Napisano 23 Marca 2022 Witam serdecznie ! Tym razem podejście już nieco bardziej profesjonalne, lecz troszkę na farta. Pestki : 1.NoName z palenia zaczyna kwitnąć 2.Auto Cheesecake x Gelato Kwitnienie Indoor: 65 dni, Outdoor: b.d. Genotyp Hybryda Efekt Mocny, zrównoważony, euforyczny, relaksujący Smak Słodki, owocowy 19%THC+- Sprzęt : Oświetlenie : Mars ts600 100W Doniczki&Ziemia: 9L / plagron light mix Box : 50x50x120 Mieszak + wciągający Nawozy : Aktualnie zostało mi tylko PK13/14 + coś na wege. I kupiłem 2 tabsy BIOTABS TABLETKI INDOOR ( Pakować ją od razu do doniczki czy jakoś na 2-3 tydzień od pestki ?) Ciekawostki: Noname nie wiem ile ma dni i wydaje mi się że to sezon... Noname jest bez szczytu głównego który połamałem na początku lst. Po % nie polecam, lecz postaram się wyciągnąć z niego maximum. PYTANKO. Zmienić oświetlenie na 18/6 ? Czy już zostawić na tym 12/12 i nie kombinować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,400 Napisano 23 Marca 2022 43 minuty temu, Duży Topek napisał: BIOTABS TABLETKI INDOOR ( Pakować ją od razu do doniczki czy jakoś na 2-3 tydzień od pestki ?) poczekaj na nawożenie 45 minut temu, Duży Topek napisał: Zmienić oświetlenie na 18/6 ? Czy już zostawić na tym 12/12 i nie kombinować jak chcesz żeby zaczęła kwitnąć to 12/12 jeśli to fotoperiod, azotu jej może brakować podlewaj je bo sucho się wydaje 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Marca 2022 Automaty trochę stracą przez to 12/12. No ale jak mus to mus. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 30 Marca 2022 UP I tu ten mały wariat cheesecake gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach