MatiMati98 0 Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) Cześć cześć siemanko Topy mi nie puchną mimo iż roślina ma 70dni, zaczęła kwitnąć w 32, automat. W osobnym temacie zalecano mi dać pełną dawkę calmagu i biobloom ale listki na samym dole dość znacząco pożółkły.Jakies rady co robić? Edytowane 21 Marca 2022 przez MatiMati98 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Marca 2022 @MatiMati98 zacznij od zdjęcia 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Marca 2022 @Udyr myślałem że napiszesz zacznij od nowa w sensie że nowe pestki 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Marca 2022 @konopny_janusz nie no bez przesady 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiMati98 0 Napisano 21 Marca 2022 @Udyr kurczę, od ostatniego tematu nic się nie zmieniło, poza samym dolnym piętrem liści, które zmieniły barwę na żółto-białą (jakoś dzień po podlaniu). Ale wstawię zdjęcia jakoś sprzed tygodnia ale aktualne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Marca 2022 @MatiMati98 W sumie mało spuchnięte. Dlatego sam spróbowałem raz automatów i nigdy wincyj 😄 Trochę za wcześnie na takie jesienne kolory na tym etapie rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Marca 2022 (edytowane) Mi się wydaje że mało światła i braki pk Edytowane 21 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiMati98 0 Napisano 21 Marca 2022 @konopny_janusz @konopny_janusz https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-35w + https://ledam.pl/product/panel-grow-led-25w-21x3w-high-power-led 18/6 Hmmm... Coś więcej o pk? Tzn. jaki nawóz (proszę o link jeśli można) bo nieposiadam. Chuj z tej rośliny? Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Marca 2022 Coś tam będzie z niej, jaką powierzchnia boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiMati98 0 Napisano 21 Marca 2022 @konopny_janusz 40x40x140 Mogę prosić o namiary na nawóz ok? :D A raczej jaki polecasz/używasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Marca 2022 @MatiMati98 biobiz bio-bloom i plagron pk 13/14 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach