Ważniak 191 Napisano 20 Marca 2022 (edytowane) @Nelinek Że automat to spoko ta moc światła i doniczki. Edytowane 20 Marca 2022 przez Ważniak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelinek 3 Napisano 20 Marca 2022 @Ważniak wsadziłem do 11 od początku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 20 Marca 2022 Ale pryskanie lepiej przed samym zgaśnięciem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelinek 3 Napisano 20 Marca 2022 @Ważniak co radzisz teraz zrobić jakieś lst jeszcze dodatkowe? Nie wiem jak za bardzo nawet to robić . Są poradniki ale to z każda roślina jest inaczej . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 20 Marca 2022 Są różne szkoły, ja bym zaginał liście w dół żeby odsłaniać szczyty, ale zdaje się jeszcze za wcześnie. Mógłbyś też odciąć głównego szczyta coby się do góry nie pchał, ale ja z automatami nie mam doświadczenia. @Nelinek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelinek 3 Napisano 20 Marca 2022 @Ważniak właśnie nie wiem czy odcinać szczyt . Jeszcze się zatrzyma . Ale liście postaram się pozaginac. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 20 Marca 2022 2 minuty temu, Nelinek napisał: Jeszcze się zatrzyma . Zatrzyma się, ale pójdzie w odrosty, tylko w automacie jak to szybki automat to nie wskazane. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelinek 3 Napisano 20 Marca 2022 @Ważniak to pierwszy i ostatni automat . Pozaginam liście do dołu i zobaczymy . Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Marca 2022 @Nelinek Nie lej nic z azotem, na razie samą wodę bym dawał, wchodzą w fazę kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelinek 3 Napisano 23 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy @Ważniak zaczynają się robić końcówki liści jaśniejsze . Mam coś już podlać ? Dzień 29 Temp 21-18 Wilgotność 45-55 Edytowane 23 Marca 2022 przez Nelinek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Marca 2022 @Nelinek Pokaż zdjęcie tych liści bez światła, jak będą w ciemni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelinek 3 Napisano 24 Marca 2022 @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 24 Marca 2022 @Nelinek Zadziera pazura jak przy nadmiarze azotu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelinek 3 Napisano 24 Marca 2022 @Ważniak 3x lałem sama wode @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 24 Marca 2022 @Nelinek Może ziemia mocno nawożona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelinek 3 Napisano 24 Marca 2022 @Ważniak plagron light @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 24 Marca 2022 @Nelinek Według Plagrona, light powinien być karmiony przez cały czas, ale coś mi się to nie widzi. Mogę się mylić, może im potasu brakuje, wciąż wegetacja, dosyć długa, jakbyś miał miernik EC to więcej byś wiedział. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelinek 3 Napisano 24 Marca 2022 @Ważniak mam tylko taki miernik https://allegro.pl/oferta/milwaukee-ph600-miernik-tester-ph-wody-made-in-eu-11875272582?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=supercena&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_supermarket_animals_pla_ss_sc&ev_adgr=animals_sc&ev_campaign_id=14307243818&gclid=EAIaIQobChMIt6rmgJPf9gIVi-myCh2hGQJHEAQYAyABEgLRwvD_BwE @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 24 Marca 2022 @Nelinek To do pH, według mnie mniej istotny przy uprawie w ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelinek 3 Napisano 24 Marca 2022 @Ważniak to jaki miernik kupić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach