onyx 881 Napisano 7 Czerwca 2021 @bombelaz da radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Czerwca 2021 @bombelaz na auto 11 litrow będzie dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 49 Napisano 11 Czerwca 2021 @bombelaz 10 tygodni od posadzenia. Teraz mam feminizowane i samego weg było 6 tyg. Tydzień temu przełączyłem flo to myślę że 8-10 tyg. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Czerwca 2021 @bombelaz Auto rób w 9L do 11L i najlepiej materiałowe, ale to też zależy w jakim boxie i czy automaty czy sezonowe i tak dalej 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombelaz 0 Napisano 12 Czerwca 2021 @MałyTopek dlaczego materiałowe ? Box będzie 100x200x200 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Czerwca 2021 @bombelaz Wystarczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ooo Jesu Napisano 24 Września 2021 W dniu 07/06/2021 o 12:26, Dobry_Człowiek! napisał: auto 11 litrow będzie dobrze Ja miałem 9 l donice i wyrosły do deklarowanej wysokości ok 130 cm Auto amnezja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 24 Września 2021 W dniu 26/05/2021 o 09:09, HappyCow napisał: @kemot85 @bombelaz archeolodzy xD ale to ile wyjdzie z automata czy z innej rośliny zależy tylko i wyłącznie od rolnika i warunków w jakich rośnie. Dokladnie tak! Jest jeszcze takie cos jak genetyka i wtedy suple najlepsze i oswietlenie niewiele zmienia 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach