zielony 2 Napisano 5 Sierpnia 2019 (edytowane) Ile średnio można uzyskać gram z automata pod lampami ? Edytowane 5 Sierpnia 2019 przez zielony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 5 Sierpnia 2019 gdzieś tak w przedziale 20-30 g średnio rolnikom wychodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony 2 Napisano 5 Sierpnia 2019 suchego jarania ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 5 Sierpnia 2019 tak suchego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 5 Sierpnia 2019 Mi się udało raz 40g ściągnąć z automata, jakieś dobre geny to był Diesel Ryder AF @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Września 2019 Jak to jest, ze wy piszecie o 30-40g z krzaka, a na takim royal queen pisza, ze nawet 170g?? czy to kwestia profesjonalnych chodowli, czy zwykla sciema? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Września 2019 8 minut temu, doominik napisał: Jak to jest, ze wy piszecie o 30-40g z krzaka, a na takim royal queen pisza, ze nawet 170g?? czy to kwestia profesjonalnych chodowli, czy zwykla sciema? Moze zle doczytales, i chodzilo im tak naprawde o 170g. z metra kwadratowego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Września 2019 1 minute ago, CheMsKuN said: Moze zle doczytales, i chodzilo im tak naprawde o 170g. z metra kwadratowego ? Ja bede juz sobote wsadzal vertigo od paradise seeds i oni deklaruja nawet 500g z m2? https://www.paradise-seeds.com/en/vertigo/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 18 Września 2019 Nie znam tej odmiany, ciezko mi sie wypowiedziec. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 18 Września 2019 7 minutes ago, CheMsKuN said: Nie znam tej odmiany, ciezko mi sie wypowiedziec. Wiekszosc automatow jest podobnie opisana: 350-500g/m2. Zarowno na paradise seeds jak i royal queen seeds. ja sobie zdaje sprawe, ze oni to trzymaja w warunkach optymalnych I moga sobie pozwolic ze roznym zageszceniem. Juz nawet sie spotkalem z przeliczaniem plonow w stosunku do mocy lamp, ze bardzo dobry wynik to powiedzmy 2g/W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkitopek 55 Napisano 18 Września 2019 mnie ostatnio z auto white window wyszło 60 g stosowałem tylko lsd ale to był jeden rodzynek tak to jak pisali wyżej 30-40g 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 19 Września 2019 19 godzin temu, doominik napisał: Wiekszosc automatow jest podobnie opisana: 350-500g/m2. Zarowno na paradise seeds jak i royal queen seeds. ja sobie zdaje sprawe, ze oni to trzymaja w warunkach optymalnych I moga sobie pozwolic ze roznym zageszceniem. Juz nawet sie spotkalem z przeliczaniem plonow w stosunku do mocy lamp, ze bardzo dobry wynik to powiedzmy 2g/W Przeliczanie plonow w stosunku do mocy lamp jest czesto spotykane. Jesli grow dobrze pujdzie, powinienes osiagnac wynik zblizony do 1g/W. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 49 Napisano 17 Kwietnia 2021 U mnie przy 4 roślinach wyszło następująco Nothern light auto lst 78 Nothern light auto bez treningu 74 Purple queen bez treningu 47 Hulk blueberry bez treningu 70 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombelaz 0 Napisano 25 Maja 2021 @kemot85 w jakim boxie ? I jak długo trwała cała uprawa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 26 Maja 2021 @kemot85 @bombelaz archeolodzy xD ale to ile wyjdzie z automata czy z innej rośliny zależy tylko i wyłącznie od rolnika i warunków w jakich rośnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemot85 49 Napisano 3 Czerwca 2021 @bombelaz box 100x100x180 Lampa hydro mars 2000 Około 10 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombelaz 0 Napisano 5 Czerwca 2021 @kemot85 w jakich doniczkach , ile litrowych ? I jak naswietlales ? Na flo 12/12 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 5 Czerwca 2021 @bombelaz Z tego co mi wiadomo automaty można od początku do końca 18/6 trzymać. Najlepiej jak doniczki mają od razu po 15l, nie polecają przesadzać ani mocno trenować automaty, bo mają ograniczony weg i brak czasu na regeneracje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 6 Czerwca 2021 @bombelaz jak 12/12 ? auto świecisz 18/6 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bombelaz 0 Napisano 7 Czerwca 2021 @Annigmato nie wiem, jestem świeżakiem, dlatego pytam. Chce dowiedzieć się jak najwięcej wcześniej żeby uniknąć błędów 11 l nie wystarczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach