VDM 1 Napisano 17 Marca 2022 (edytowane) Siemanko, zaczynam dopiero swoją przygodę w temacie, początkowo myślę o spróbowaniu hodowli outdoor. Na oku mam nasionka feminizowane typu: - Shaman (sezonowe na zimniejsze klimaty, więc na mój rejon idealnie) - Weeding Cake Auto - Blackberry Gum Auto - Fast Big Gorilla Auto W jakim miesiącu proponowalibyście wykiełkować sezonowke i posadzic na spot, a kiedy automaty? Edytowane 17 Marca 2022 przez VDM @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 17 Marca 2022 @VDM siema, sezonówka maj gdzieś w połowie, automat czerwiec 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDM 1 Napisano 17 Marca 2022 Dzięki za informację 😉 Chce zapytać jeszcze, co warto juz sobie kupic i się przygotować m.in. nawozy, itd Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 17 Marca 2022 @VDM ziemia bo na spocie może być lipa, dolomit do utrzymywania ph gleby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 17 Marca 2022 @VDM ja proponuję zakupić sobie strój moro (najlepiej), środek na komary i kleszcze (to obowiązek!), dbanie o czystość na spocie i poza nim (jak żyjesz w zgodzie z naturą to ona też będzie w zgodzie z Tobą). O resztę pytaj Oczywiście snackol na ślimaki ( w tym roku wypróbuję coś nowego więc na fr będę dawał znać jak to się ma), odpowiednio przygotować podłoże. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VDM 1 Napisano 18 Marca 2022 @Tester Ok, dzięki wielkie za poradę 🤘 @mirecki poszukam, popatrze i kupie. Lepiej się juz zacząć przygotowywać powolutku bo sezon tuż tuz. Dzięki za poradę, piona i miłego dzionka 😁👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach