Zazuke123 0 Napisano 15 Marca 2022 Witam mam problem z roślinka cookies kush. Na stronce było podane że czas kwitnięcia od 50 do 60 dni minęło już 75 i nic się nie dzieje, powoli brakuje mi miejsca w boxie 140 cm a ona dalej nie kwitnie. Od tygodnia ma 12/12 i dalej nic nie widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 15 Marca 2022 mordo trzeba zdjęcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Marca 2022 (edytowane) @Zazuke123 Jak tydzień temu przełączyłeś to daj czas roślinie, 7 dni po przełączeniu zazwyczaj pojawiają się preflowery, ale czasami pojawiają się później, nawet do 2 tygodni od przełączenia. Edytowane 15 Marca 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 16 Marca 2022 ~70 dni wega... Ale tam potwór powinien być 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zazuke123 0 Napisano 16 Marca 2022 Czyli to nie jest automat? Teraz na flo ile jej zajmie na dojście? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Marca 2022 pokaż całego planta w ujęciu wszyscy chcemy to zobaczyć 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zazuke123 0 Napisano 16 Marca 2022 (edytowane) Jak myślicie zmieści się? Bo biedny już siedzi w ścisku 😂to na przyszłość ile trzymać na wegu? To mój 1 krzak i byłem pewny że zamówiłem automata Edytowane 16 Marca 2022 przez Zazuke123 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Marca 2022 @Zazuke123 na wegu 3-4 tyg, jak się nie zmieści to naginaj albo łam łodygi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zazuke123 0 Napisano 16 Marca 2022 Czyli jeszcze około miecha kwitnienia będzie? To czemu na stronce podali ze ścinka max 60 dni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 16 Marca 2022 @Zazuke123 na stronce może tak być, czasami możesz na różne geny trafić I nie mięcha kwitnienia tylko dłużej skoro ona nie kwitnie jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zazuke123 0 Napisano 16 Marca 2022 A da się ją jakoś przyspieszyć? Czyli ona nawet nie zaczęła kwitnąć? Mogę jej parę liści z dołu uciąć żeby było bardziej luźniej? @Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Marca 2022 (edytowane) Ja myślę że nie przyspieszysz, u mnie samo kwitnięcie trwa około już 100 dni, to jest ponad 3 miesiące, zależy jaka odmiana i czy coś po drodze zepsujesz Edytowane 16 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 17 Marca 2022 @Zazuke123 Może łapie lewe światło. Możesz ją spokojnie obciąć jak żywopłot do wysokości jaka ci pasuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach