Jkwjoke 6 Napisano 13 Marca 2022 (edytowane) Czy panel phytolite naked cob 60w 60° / cree x-te / 3000k da radę do boxa 40*40*120cm na wega i flow? wcześniej myślałem nad panelem ledam 60w ale przez obecną sytuację nie ma go w magazynie. Chyba że ktoś ma lepszy panel do polecenia który sie zmieści do boxa w cenie do 600zl Edytowane 13 Marca 2022 przez Jkwjoke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Marca 2022 @Jkwjoke drogi ten cob dosyć. I soczewka bardzo wąska. 120' by lepiej ogarnęła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jkwjoke 6 Napisano 13 Marca 2022 @Udyr a znasz jakieś panele które byłyby dobre ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Marca 2022 @Jkwjoke do 600zl napewno jakies będą, najprostszy jest ts600 mars hydro. Albo luckygrow 110w. Nie bardzo się orientuję w cenach na Polskim rynku. Ten cob byłby ok ale z inną soczewką. Tylko 450zl za 60w to trochę sporo. Najtaniej w tej cenie to samemu by było złożyć cob z dobrym zasilaczem na pokrętle. 100w regulowane od 10-100%. Tylko trochę roboty trzeba by było i czasu na przesyłki części. Lub zyrandoled, na wkręcanych e27 ledach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jkwjoke 6 Napisano 13 Marca 2022 @Udyr dzięki wielkie za pomoc zamówiłem sobie już w sklepie ten panel mars hydro i mam nadzieję że dumnie zastąpi mi 125w cfl 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Marca 2022 @Jkwjoke no napewno świeci lepiej niż CFL. Wiatrak sobie mieszający nad lampę przygotuj bo ta blacha odrobinę się grzeje. Nawet jakiś mały, aby chłodził. Dłużej lampa żywotność zachowa. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach