Gość rastabob Napisano 8 Marca 2022 witajcie mam rosliny w wieku 2 tygodni i mam odżywki fish mix bio bloom i topmax tylko nie wiem w jakiej kolejnosci je stosowac jest ktos obeznany stosowal je ktos swoim roslinom? plis help @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 8 Marca 2022 @rastabob fish mix stymulator wzrostu i kwitnienia, bio bloom kwitnienie, top max kwitnienie Mogłeś wziąć trypacka w którym zamiast fish mix jest bio grow typowy na wega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 4 Maja 2022 Pewnie nie aktualne, ale się wypowiem :P: -Fish-mix - to nawóź na mega zamiennie do stosowania z biogrow - różnica w pochodzeniu nawozów bio grow jest wegański, fish mix jak nazwa wskazuje pochodzi z odpadów rybnych. -Bio bloom - nawóz na fazę kwitnienia -Top max - stymulator kwitnienia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach