Ma✖ 4 Napisano 24 Lutego 2022 Siemka, mam pytanko na zdjęciu jest 28 dzień od pestki w ziemi ta w prawym dolnym rogu dzień 24 czy one nie powinny iść bardziej do góry? Nie przesadziłem z LST? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Lutego 2022 @Ma✖ pójdą napewno, jak zaczną dobrze kwitnąć. Czyli w sumie już w tym tygodniu. Ładnie je zglebowałeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ma✖ 4 Napisano 24 Lutego 2022 @Udyr Czyli nie ma się co martwić tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Lutego 2022 @Ma✖ nie ma bo i po co. Może akurat wyrosną Ci same pałki bez przerw między kwiatami. To że nie są wysokie nie znaczy że jest coś nie tak. U mnie też drugi raz są niskie i mam to gdzieś 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ma✖ 4 Napisano 24 Lutego 2022 Ślicznie dziękuję 😁 1 minutę temu, Udyr napisał: @Ma✖ nie ma bo i po co. Może akurat wyrosną Ci same pałki bez przerw między kwiatami. To że nie są wysokie nie znaczy że jest coś nie tak. U mnie też drugi raz są niskie i mam to gdzieś 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach