BolekvsLolek 1 Napisano 24 Lutego 2022 Śiemandero , jestem świeżak w tym temacie , aczkolwiek już co nie co śię zapoznałem z tematem , mam boxsa 70x70x100cm (0,49m2) , i hpsa 250w, chce tam wsadzić 9 doniczek 5l i teraz pytanie : jakie odmiany polecacie ??? auto czy nie itp. ps. tak wiem jak to działa , bo pierwszego boxsa zrobiłem w szafie , 4 doniczki auto i z każdej miałem 20-25g z tym że to było na odpjerdol 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Lutego 2022 @konkretnybolek@gmail.com 9 to trochę za gęsto moim zdaniem. Może zacznij od 4 większych donic ? 100 cm wysokości to relatywnie mało jeśli by Ci któraś wystrzeliła w górę. Jak słabo Ci wyszło za 1 to nie pakuj się w auto, możesz się zrazić do uprawy przez nie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Lutego 2022 (edytowane) Niskiego masz tego boxa, ja bym dał 3 planty max i zrobił im porządne treningi, wysokość cię ogranicza. Tak jak wyżej kolega radzi zacznij od sezonówek. Edytowane 24 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BolekvsLolek 1 Napisano 26 Lutego 2022 @Udyr wiesz za 1 prazem wyszło mi chujowo , bo zrobiłem to szczerze na odpj..... bo wykleiłem szafę sreberkiem , dałem wyciąg i świetlówki i to tyle, nie interesowałem się tym, wiadomo że podlewałem i od czasu do czasu dałem trochę nawozu ale tatko zlewka , 1 z jednej doniczki miałem gdzieś tak 25-30g , teraz chce to zrobić bardziej profesjonalnie, hobbistycznie , bo zawsze się tym interesowałem tylko nigdy nie miałem czasu, a co do tych 9 doniczek, to już parę osób mi pokazało że się da właśnie w takim bossie i wyglądało to elegancko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Lutego 2022 @BolekvsLolek Twój cyrk i Twoje małpy 🙂 Jak wyjdzie ok to tylko się cieszyć przecież. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BolekvsLolek 1 Napisano 26 Lutego 2022 @Udyr ale jak uważasz ???? trzeba je utrzymać stosunkowo nisko, np. po rzez naginanie łodyg , czy zastosować coś innego??? jakiś trening czy cóś 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Lutego 2022 Uwalić łeb i zostawić 2-4 silne szczyty w każdej. Same pały, zero śmieci. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach