Tester 1,408 Napisano 28 Stycznia 2019 Tutaj możesz zadać pytanie o płeć roślinki. Mała podpowiedź na obrazkach. Oczywiście: Male = Męska, Female = Żeńska 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2023 Od tamtej Niedzieli 12 na 12 jak myślicie co to będzie?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 2 Lipca 2023 (edytowane) @Pablo 1988 początek kwitnięcia żeńskiej Edytowane 2 Lipca 2023 przez Bob drzewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2023 Rozumiem to moja pierwsza roślinka domowe warunki przez ile mam jej robić te 12 na 12?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 2 Lipca 2023 @Pablo 1988 do ścinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2023 23 minuty temu, Bob drzewny napisał: @Pablo 1988 do ścinki Jeszcze jedno pytanko przez ile to będzie kwitnąć? Ma 70 parę dni za miesiąc wrzucę foto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Lipca 2023 @Pablo 1988 a kiedy dałeś jej 12/12? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2023 (edytowane) Od tamtej Niedzieli tydzien nie za szybko?? 4 minuty temu, mirecki napisał: @Pablo 1988 a kiedy dałeś jej 12/12? Od tamtej Niedzieli tydzien nie za szybko? Edytowane 2 Lipca 2023 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Lipca 2023 @Pablo 1988 8 tygodni vega nie no miałeś czas na treningi, wydaje mi się że 8 jest optymalnie. Ewentualnie niech indoorowiec się wypowie bo ja chmurkowy jestem i mój veg trwa od maja do sierpnia ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Lipca 2023 @mirecki trochę treningu nawet nie przycielem rosnie zdrowo rozwija się bardzo dobrze tylko te światło 12 na 12 nieraz mogę zapomnieć Kurcze i to jest ta lipa co się może stać??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Lipca 2023 @Pablo 1988 rewegować może. Kup sobie elektroniczny programator czasowy. Z 50-60 zł może kosztować a zrobi robotę za Ciebie. Polecam, miałem, korzystałem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Lipca 2023 @Pablo 1988 manutalnego nie bierz bo to strata kasy, czasu i nerwów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lipca 2023 @mirecki on na parapecie to trzyma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lipca 2023 27 minut temu, vego1989 napisał: @mirecki on na parapecie to trzyma. Dokładnie i jak będę robić robić ten proces przez 12 tygodni jest szansa że coś z tego wyjdzie??? Że dojdzie do konca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lipca 2023 @Pablo 1988 może dojść, ale wynik będzie mizerny...moze z 5g będzie, ale wątpię, wg. Mnie szkoda zachodu i przypału na parapecie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lipca 2023 1 minutę temu, vego1989 napisał: @Pablo 1988 może dojść, ale wynik będzie mizerny...moze z 5g będzie, ale wątpię, wg. Mnie szkoda zachodu i przypału na parapecie. Tak słabo?? Zobaczymy pod koniec miesiąca dodam fotę i ocenicie a jak bym przesadzil na miejscowe zmieni to cos od tygodnia jest 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lipca 2023 @Pablo 1988 na out, sama roslina się przestawia na kwitnienie gdy dzień zaczyna się skracać, nie wiem jak by to wyszło, wtedy napewno miałaby więcej światła niż do tej pory, nie wiem czy Herma bynsienjakas nie zrobiła...może ktoś podpowie...ja bym zrobił miniboxa dwie żarówki dalmi tam by jakoś doszła i spuchła... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lipca 2023 Dobra spoko jednak ja zostawię wczoraj ja przesadziłem do większego wiadra 20 l i trochę liście oklaply nic jej nie będzie?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hawudepiasz 29 Napisano 3 Lipca 2023 (edytowane) przesadzanie powoduje stres, daj jej chwile, mozliwe ze korzenie troche oberwaly Edytowane 3 Lipca 2023 przez Hawudepiasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Marca Siema, znajomy przeslal mi fotki i pyta co to jest. 1tydz flo i jedna mu tak podobno po nocy pokazała, piszę że inna niż wszystkie, ja twierdze ze to męszczak do wywalenia, jak myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach