Biedii 2 Napisano 21 Lutego 2022 Siemka czy probowal ktos z was auto robic na 12/12 zostalo mi pare pestek i chce je dodac do fastow , weg 30 dni 18/6 reszta 12/12 , mial ktos z was automaty na 12/12 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 21 Lutego 2022 @Biedii możesz tak dać będzie dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaman ziela 9 Napisano 21 Lutego 2022 @Biedii można dać 12/12 lecz topy będą wyraźnie mniejsze oraz bardzo możliwe że mało niedoświetlone co objawia się słabszymi luźnymi topami:/ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 21 Lutego 2022 Robilem nie raz taki myk jak ty chcesz zrobić. Automaty prowadzone na 12/12 beda zdecydowanie mniej rozkrzewione, plon tez bedzie niższy ale jak jest miejsce w boxie a pestki zbedne to czemu nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Biedii 2 Napisano 22 Lutego 2022 @Niemedyczny_Użytkownik a moze probowales np najpierw afy wstawic , na 20/4 lub 18/6 a po 30 dniach np dodac do nich fasty na wegu miec je z 3 tyg i dopiero wtedy przestawic na 12/12 🙂 . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 22 Lutego 2022 @Biedii tak, probowałem róznych kombinacji, takiej tez. Jest spoko. U automatow najwazniejsze pierwsze tygodnie zycia, wtedy rozbudowuja sie i glownie te pierwsze tygodnie mowia jaki bedzie plon. Pozniejsze przestawienie automata na 12/12 wedlug mnie juz tak bardzo nie wplywa na wielkosc plonu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szaman ziela 9 Napisano 24 Lutego 2022 @Niemedyczny_Użytkownik niestety u mnie się to objawiło mniejszym plonem oraz luźnymi topami, MJ puchnie w ostatnich tygodniach wtedy potrzebuje jak najwięcej światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Lutego 2022 @Biedii 12/12, jak na auto to nie jest dobry pomysł, jak chodzi o automaty to trzymałbym się 20-24h. 12/12 tylko fotoperiody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach