Juras80 273 Napisano 20 Lutego 2022 Czesc to mój 1 box i dałem tam automatu. Wiele błędów zrobiłem ale kto nie uczy się na błędach? Wczoraj dostałem BoomBoom Spray - BioTabs i jak głupi posikałem bo słyszałem ze kondycję poprawia i fakt rośliny wyglądają mego zdrowo a przecież nie udają 😆 wiec jak antybiotyk działa. U mnie za 1-1,5 tyg ścinka wiec topy niezłe. A tu dziś dojrzałem taka akcja 2 rośliny w rogach boxa Pleśń dostały wyciąłem co się dało z nadmiarem i czekam. Słyszałem ze nie pryska się pod koniec bo klątwa straszna i pleśń wchodzi. No i mnie dopadło. Tez myślicie ze tak nagły wyskok pleśni będzie bo pryskalem mocno ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 21 Lutego 2022 @Juras80 ogólnie napisałeś to strasznie chaotycznie ale udało mi się zrozumieć, myślę że to na pewno przez pryskanie weszła pleśń bo mj ma dużą tendencję do pleśni a dlatego też na czas kwitnienia zmniejsza się poziom wilgotności do max 40%, tak że w dużym podsumowaniu strzeliłeś sobie w kolano choć na drugi raz będziesz wiedział że by tego nie robić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 21 Lutego 2022 @onyx o kurczę to ja nie wiedziałem ze się zmniejszy wilgotność na sam koniec a ja jadę jak wściekły by było koło 70% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Lutego 2022 @Juras80 dlatego czyta się dział dla początkujących i ogólnie się czyta dużo bo to jest wiedza bardzo bardzo podstawowa xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach