Eddie Plant 251 Napisano 17 Lutego 2022 Witam. Z pewnych względów zaczynam hodować owe odmiany. Wszystko zamierzam z żywności robić w hydroponice. Nauki zaczerpnięte z kanałów na yt Kogucia Łączka, oraz Hydroponika bez ogródek. Pozdrawiam ytberów. Narazie to tyle. Nie widziałem wcześniej tego działu.. to dla mnie? 😅😁 Oczywiście żartuję z tym dla mnie xd Nawozy jakich będę używać: -Canna Aqua Vega AB -Canna Aqua Flores AB -Rhizotonic? Może -PK 13/14 Czyli cały czas Canna 😉 Pzdr PS: Boxa postaram się wykonać sam. Lampa mars hydro ts600 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 17 Lutego 2022 (edytowane) Siema. Slabe te odmiany. Na Cerise to buduj boxa 2m a Roma to typowo przerobowa odmiana ktora smakuje niewiele lepiej jak typowy marketowy kupiony w styczniu czyli jak kapeć Jest tyle niskich i smacznych odmian pomidorow z rodziny "dwarf" ze glowa mala, brac wybierac a te co masz to olac bo sie zrazisz do wlasnej uprawy pomidorow xD Edytowane 17 Lutego 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Lutego 2022 Ciekawe jak będą klepały te odmiany 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 17 Lutego 2022 @Niemedyczny_Użytkownik co polecasz użytkowniku 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 17 Lutego 2022 (edytowane) Dwarf Thong, Dwarf New Big, Dwarf Pink Passion... najbardziej mi smakowal ten pierwszy, na allegro powinny byc, a jak nie to sie zakrec na forach ogrodniczych Edytowane 17 Lutego 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 18 Lutego 2022 Chwilowo posiane 9x roma i 1x cerise. Cerise będę wtykać w glebe (dużo ziemi mi zostało) a roma do hydro. Potraktuje ten wysiew jak typowy trening, by zdobyć więcej doświadczenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 22 Marca 2022 Nawóz Canna Aqua Vega i Rhizotonic Od początku jechałem na zwykłym biohumusie. Nie miałem czasu na zakupy i byłem strasznie zalatany Ale od dziś wjechała spożywka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 22 Marca 2022 Reszta wylądowała w ziemi na ogródku 🙄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Marca 2022 Robisz water curring na końcu? 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 22 Marca 2022 @konopny_janusz już nie brechaj xdd ważne, że Coś sobie rośnie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 9 Kwietnia 2022 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Kwietnia 2022 Hi there beauty 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,405 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Eddie Plant to papryka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Tester akurat pomidor xd tu masz papryczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 26 Kwietnia 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 26 Kwietnia 2022 W tym dwc fajnie by było planta zrobić xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach