Udyr 2,139 Napisano 16 Kwietnia 2022 @mojojojo no tylko miejsce zabierają. Jeśli nie chcesz walić klonów to killym. Bo nawet jak je przełączysz na 12/12 to 8-10 tyg kwitnienia + przełączenie. Na tych zdjęciach powyżej mają włosa, ale to bardziej jako chęć kwitnienia niż zasadnicze kwitnięcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mojojojo 21 Napisano 16 Kwietnia 2022 Udyr , tylko jak je wyciąć?, te 4 z góry wiem. Ale dokąd mam ciąć by korzenie nie zaczęły gnić... to jest dla mnie ważne info, dla dwóch pozostałych krzaków, których korzeni nie moge usunąć i na przyszłość. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 16 Kwietnia 2022 Zostaw po 2 odrosty żeby miało co korzenie podtrzymać a reszta sio. Tak jak przy toppingu robiłeś na początku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 16 Kwietnia 2022 @mojojojo zostaw je jeszcze dwa dni. Zobaczysz, będzie nagłe boom. Mi auto white widow tez się spóźniały chyba 7-10 dni z zakwitem a pozniej obrosly jak chuj king konga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mojojojo 21 Napisano 16 Kwietnia 2022 Teraz, Eddie Plant napisał: zostaw je jeszcze dwa dni tak przedłużam i przedłużam już od 10 dni, maja już 11tyg, od 3-4tyg bez zmian. Dziś mam czas i spokój. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 16 Kwietnia 2022 @Eddie Plant nic nie szło źle jeśli chodzi o wzrost więc nie zakwitły bo widocznie taka seria. Szkoda ich ciąć to fakt bo ładne . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 16 Kwietnia 2022 @mojojojo no decyzja należy do Ciebie. Ale mowie Ci, u mnie tez byly dosc spoznione i tu forumowicze spekulowali tez czy to nie sezony Twój ogród Panie 😁 jeżeli dla Ciebie to nie strata czasu i zajętego miejsca to spoczko xd działaj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach