Siwy9969 41 Napisano 13 Kwietnia 2022 @Lasir ok kolego tak właśnie zrobię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) Chociaz duzo to nie zmieni.Juz ostro popuchniete są :) Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez Lasir @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 13 Kwietnia 2022 @Lasir no właśnie hulkberry (ta większą) ma przed sobą jeszcze kupę czasu wygląda bardzo młodo 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 13 Kwietnia 2022 Myslsiz ze wjebaly ci korzenie ? u mnie pojawiły się skoczogonki ale w minimalnej ilości. Dziwne bo była ziemia Canna a tu znowu kurwa jakiś syf wjebal się. chhba zaraz ścinka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 13 Kwietnia 2022 @Brazil Munster tak obstawiam ostatnio jak wzruszyłem ziemię to cała kolonia wyleciała 😔 hulkberry jeszcze z 3-4tyg postoi może nawet dłużej zobaczymy jak będzie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 18 Kwietnia 2022 A więc tak według planów ostatnia amnesia została ścięta został hulkberry który powoli i z problemami sobie rośnie 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 24 Kwietnia 2022 Siema załoga sprawa wygląda tak że trichomy robią się bursztynowe a topy nadal rosną jak myślicie trzymać czy już zacząć płukać? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 24 Kwietnia 2022 @Siwy9969 ładnie spuchły, można test wykonać jarania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 25 Kwietnia 2022 topy wielkości pięści z tego co widzę, piękne szyszunie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 25 Kwietnia 2022 @Siwy9969 Lampa nisko to i topy grube, nie to taka odmiana gówniane palenie, sorry Ja bym juz płukał i @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 29 Kwietnia 2022 Widzę u niej dużo chęci aby jeszcze trochę postać więc zostaje jak narazie niech sobie rośnie 😜 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 13 Maja 2022 Siema grupa nadszedł czas na podsumowanie. A więc tak wszystkie dziewczyny są ścięte wyszło z nich ok 160g. Mają moc niczego im nie brakuje ale sa trochę luźne jak to auto. Napewno już nie kupię automatów ale napewno jeszcze u mnie zawita hulkberry tylko pelnosezonowa widac w tej roslinie bardzo dobre geny 😁. Dziękuję wszystkim za uwagę i rady 😉 myślę że po wakacjach znów się spotkamy 😁😉 VID20220502114410.mp4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 13 Maja 2022 Gratki i smacznego. pociesze cię ze mój auto wyszło chyba jeszcze luźniej. Ale co zrobić. Auto już więcej nie będzie u mnie w namiocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 13 Maja 2022 @Brazil Munster water curing trochę zbija te topy bo tak to jest masakra. Też rezygnuje z auto strata czasu i prądu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 13 Maja 2022 U mnie topy już suche wiec chhba WC nie da rady. I nie chce żeby zapach popsuł się a nie wiem jak by to wtedy wyglądało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 20 Maja 2022 Temat do zamknięcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach