Udyr 2,139 Napisano 6 Marca 2022 @Siwy9969 Jak tak patrzę to chyba swoją 100w też w 60x60 wrzucę 😄 bo się gniotę w tym moim małym bajzlu . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 6 Marca 2022 @Udyr to mój pierwszy indoor i stwierdzam że 60x60 to stanowczo za mało 🤣🤣 tylko że moja kobieta mnie ogranicza i nie każe mi wrzucić większego ale będę o to walczył 😅😅😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Marca 2022 @Siwy9969 no baby, baby. Ja robię dla siebie tylko i też mi narzeka że nie będę gdzie tego trzymać 😄 A miałem na oku 60x90x160 3 komorowy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 6 Marca 2022 No ja tez tylko dla siebie ale dobrego nigdy za wiele 😁😁 miałem w planach wstawić 120x120 ale swoją agresja szybko mi to z głowy wybiła 🤣🤣🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Marca 2022 @Siwy9969 dopóki nie chcesz tego gonić to właściwie nie wiem po co duży namiot potrzebny. Więcej to watów zje, a towaru nie przepalisz. Chyba że w piecu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 6 Marca 2022 @Udyr jak już bym miał dużo za dużo to bym coś pogonił ale poprostu lubię to co robię chyba nawet bardziej od palenia 😜 dlatego chcę więcej i więcej 😁😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 6 Marca 2022 Każde grow uzależnia:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 6 Marca 2022 @Brazil Munster dokładnie tak jak mówisz 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 13 Marca 2022 Dzień 49 Dziewczyny rosną sobie powoli są strasznie łakome dzisiaj dostały końska dawkę mam nadzieję że nie dobory znikną poza tym wszystko git hulkberry dostaje strasznie po dupie od nadmiaru światła ale jakoś sobie z tym radzi 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Marca 2022 Palenia będziesz miał trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 14 Marca 2022 @Tester jak trochę spuchną to myślę że jakaś piątka suchego się uzbiera 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 20 Marca 2022 Dzień 56 Dziewczyny blade ale zaczynają puchnąć. W planach mam do końca miesiąca je karmić a zaś przepłukać. Jakby coś było nie tak, to śmiało nawijajcie co i jak 😁 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 21 Marca 2022 ale pener ten ostatni ze zdjec 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 21 Marca 2022 9 godzin temu, Siwy9969 napisał: Jakby coś było nie tak, to śmiało nawijajcie co i jak 😁 Kolor trochę zbyt jasny, niektórzy pokazują to jako brak siarki. Można by rzec że to mało azotu, ale piszesz że karmisz. Ta ciemniejsza wygląda na późniejszą to i później straci zieleń, tą mógłbyś do większej doniczki przesadzić, na pozostałe już za późno. Dawno, dawno temu był ( może wciąż jest ) taki Siwy co dał mi litrowy słoik pełen ganji. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 21 Marca 2022 @Git masz rację jest plener 😜 ale wydaje mi się że on będzie miał trochę luźniejsze topy niż cała reszta ale i tak będzie petarda 😃😃 @Ważniak miały chwilę że brakowało mi azotu ale ostatnie 2 podlania dostała odżywkę. Tą zielona faktycznie jest tydzień młodsza. A co do przesadzania to ty tak serio? Auto podczas kwitnienia przesadzać wydaje mi się że więcej szkody niż pożytku z tego by było 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 21 Marca 2022 @Siwy9969 Szkody z przesadzania nigdy nie będziesz mieć. Poczytaj Mandala Seeds. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 31 Marca 2022 Dzień 67 Jedna dziewczyna nie dotrwała do końca właśnie jej robię WC kolejne 2 od dzisiaj nie będą karmione zjedzą siebie i będzie kosa hulkberry potrzebuje jeszcze dużo czasu ale wygląda że będzie z niej penera 😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 31 Marca 2022 Zapowiadają się konkretne topki (3 zdjęcie od dołu), ciekawe ile z tego zdejmiesz, ale roślinka wygląda sztos. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 31 Marca 2022 @zwiezak966 akurat ta co ci się podoba najsłabiej wygląda 😅 też jestem ciekawy mam nadzieję że zdejmę tyle żeby starczyło do ścinki następnego projektu 😉 ale na jakieś cuda nie liczę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 31 Marca 2022 1 minutę temu, Siwy9969 napisał: @zwiezak966 akurat ta co ci się podoba najsłabiej wygląda 😅 też jestem ciekawy mam nadzieję że zdejmę tyle żeby starczyło do ścinki następnego projektu 😉 ale na jakieś cuda nie liczę ta najsłabiej wygląda? Może zdjęcie takie, ale topy wyglądają na konkretnie do****e 😄 Niższa od pozostałych, ale wydaje się spuchnięta. Chociaż ja to amator jestem, mogę być w błędzie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach