Siwy9969 41 Napisano 17 Lutego 2022 @Udyr wyleciało mi to z głowy 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Lutego 2022 @Siwy9969 a potem wróż człowieku z fusów, albo z magicznej kuli 😄 trzymaj lampę na te 50/60cm jeśli będą potrzebować rośliny mieć słonko bliżej to same się wyciągną do światła. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 17 Lutego 2022 @Siwy9969 za wcześnie by cokolwiek stwierdzić czyli tak jak mówi @Udyr Pamiętaj że nadgorliwość gorsza od faszyzmu Póki co nie ma się czym martwić wszystko jest git 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 17 Lutego 2022 A ogólnie całokształt wygląda tak myślałem że nie jest najgorzej ale wiem że mogło by być lepiej 😁😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 18 Lutego 2022 Wjechał nowy sprzęcie jakieś opinie będzie działał tak jak powinien? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Lutego 2022 Będzie git. Rośliny będą Ci wdzięczne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 18 Lutego 2022 @Brazil Munster mam nadzieję bo jak narazie to skarbonka bez dna 😅😅😅 outdoor był trochę łatwiejszy 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Lutego 2022 Na oucie natura wszystko nakręca A tutaj Ty jesteś:D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 18 Lutego 2022 @Siwy9969 ile taki zestawik ? I jak z kalibracja tego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 18 Lutego 2022 @ChinQuan 800 dkk na promocji normalnie 1300 Dkk do kalibracji jeszcze nie podchodziłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Lutego 2022 Płyny do kalibracji pewnie dali w zestawie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 18 Lutego 2022 @Brazil Munster tak dali ale jeszcze się za to nie zabierałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Lutego 2022 Dopóki nowy to nie musisz kalibrowac. Chyba że producent tak napisał w instrukcji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 18 Lutego 2022 @Brazil Munster instrukcja jest po duńsku także ciężko ogarnąć a z tego co w necie wyczytałem to trzeba kalibrować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 18 Lutego 2022 @Siwy9969 moze sprawdz go. Ja testowalem moj w coca coli. Powinno pokazac ph okolo 2,5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Lutego 2022 Każda woda mineralna ma opisane PH. Więc na tym warto sprawdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 19 Lutego 2022 (edytowane) w tym problem że nie każda : D przykład: Słynna woda Arctic Oaza z biedry też nie ma na etykiecie pH Dobrowianka też nie ma, dopiero trzeba zmierzyć samemu Edytowane 19 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 20 Lutego 2022 . DZIEŃ 28 tem. 24 wilgotność ok 50 Wszystko wygląda dobrze te plamy co wychodziły to raczej było przypalenie od lampy ale wszystko już wraca do normy ostatnio trochę poprawione lst karmione sama wodą z calmag 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 27 Lutego 2022 Dzień 35 temperatura 22-24 °C wIlgotnosc ok 50% pH wody 6,5 Podlewane co 3 dni po ok 750ml na roślinę w środę dostały calmag, bio-bloom i top max. Wczoraj je trochę obskubalem żeby lepiej światło dochodziło 😁😁😁 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siwy9969 41 Napisano 6 Marca 2022 Dzień 42 temperatura 24-27 °C wIlgotnosc ok 40 pH wody 6,5 lampa podkręcona na 100% i dorzucony kawałek paska ledowego i CFL 85W zalegała mi w szafie to stwierdziłem że ja dorzucę 😁😁😁 i dziewczyny ładnie kwitną wyglądają chyba zdrowo 😃 w tym tygodniu dostawały sama wodę na następnym podlaniu raczej pójdą odżywki 😃 mam nadzieję że 5 suchego wyjdzie 🤣🤣🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach