Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @Aerozol3k To sobie wybij z głowy, niedokładny na tyle żeby pomóc w regulacji pH czegokolwiek. Płyn heliga z tacką sobie kup. Najprostsze rozwiązanie, sprawdzone chyba przez użytkowników. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerozol3k 0 Napisano 8 Lutego 2022 Dobra dzięki jeszcze raz jutro napiszę jak wygląda sytuacja z tym pH, do jutra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerozol3k 0 Napisano 9 Lutego 2022 @Udyr Siema kupiłem ten płyn helliga pH ziemi wynosi ok 6.5 ( kolor żółty wchodzący w zielony ) nie za bardzo wiem co z tym zrobić dalej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 @Aerozol3k Skoro pH jest ok, to znaczy że żarcie jej wyplukales z ziemi. Może 1/4-1/2 dawki blooma daj. Bo w sumie nie mam już pomysłu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerozol3k 0 Napisano 9 Lutego 2022 Czyli tego gówna bio flores? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 @Aerozol3k Tak tylko przeczytaj jaka jest dawka w tabeli producenta i podziel na 1/4-1/2 zalecanej. Najlepiej odmierza się strzykawką, na oko nie polecam lać jeśli nie masz wyczucia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerozol3k 0 Napisano 9 Lutego 2022 @Udyr ta to wiem mam tabelke od producenta tylko pytanie czy jak gleba jest wilgotna to mam wlewac juz dzis? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 @Aerozol3k Poczekaj aż przeschnie, szkoda robić błoto. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerozol3k 0 Napisano 9 Lutego 2022 @Udyr to zrobie jak mowisz mam jeszcze jedno pytanie czy to normalne ze bio nawozy tak szybko gnija? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 @Aerozol3k Tak, rozmieszane z wodą zaczynają żyć bardzo szybko. Mieszaj ilości które potrzebujesz na bieżąco. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aerozol3k 0 Napisano 17 Lutego 2022 @Udyr zrobiłem tak jak napisałeś jeszcze wczoraj ja podlałem ale rezultatów to nie dało i jeszcze pojawiły się dziwne dziury na suchych lisciach 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Lutego 2022 @Aerozol3k To co sie zepsulo juz sie nie cofnie, reszta liści już wygląda normalniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach