K4mil_ 4 Napisano 7 Lutego 2022 Witam, to będzie moja pierwsza uprawa Nasionka: 4x (Dutch Passion) Passion #1 4x (Female Seeds ) Purple Maroc 2x (Big Seedbank) Auto Cheese Mass 2x (Bulk Feminized seeds i Barney's Farm) Auto Gorilla Glue Łącznie będzie 12 roślin ,które rozmieszczę na dwóch spotach (sezonówki osobno i automaty osobno) Nawozy: Azofoska, Guerilla Tabs, Guerilla Juice, Dolomit, Canna PK 13/14 Póki co to na tyle, Widzimy się w maju 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Lutego 2022 @K4mil_ szybko ruszyłeś oby wszystkie wykiełkowały 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 17 Lutego 2022 za szybko.... chyba, że mieszkasz w CA 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mil_ 4 Napisano 18 Lutego 2022 @Lemon Gelato jeszcze nie kiełkowałem, napisałem ,że widzimy się w maju 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 31 Marca 2022 Fajny zestawik, zobaczymy co to będzie 🙂 pzdr imienniku xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mil_ 4 Napisano 9 Maja 2022 Oto dwudniowe roślinki (purple maroc) ale jeszcze dziś zacząłem kiełkować 4 passion #1 Zobaczymy co z tego wyjdzie 15/17 maja mam zamiar wsadzić na spota Sadzonki trzymam w szafce pod jakąś słabą lampą ale póki co nie wymagają zbyt wiele 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 10 Maja 2022 @K4mil_ zrobiłes dziurki pod kubeczkami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mil_ 4 Napisano 10 Maja 2022 @Eddie Plant nie zrobiłem, a potrzeba? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 10 Maja 2022 @K4mil_ tak. Nadmiar wody musi miec gdzie odwoływać inaczej korzenie zaczną gnić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mil_ 4 Napisano 10 Maja 2022 @Eddie Plant aa dobra to zrobię za chwilę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K4mil_ 4 Napisano 11 Maja 2022 Kiełkowanie Passion #1, dwie pestki już wychodzą z ziemi, jedna już coś próbuje aczkolwiek ostatnia póki co nic, Trzymać je na oknie czy w szafie? Potrzebują już światła? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Maja 2022 @K4mil_ jak głowę pokaże to światła potrzebuje. Najlepiej to jak najwięcej, w sensie jak będziesz trzymał na parapecie to w takim miejscu żeby słońce jak najdłużej świeciło 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach