dragu907 2 Napisano 6 Lutego 2022 Witam dzieje mi się coś dziwnego z liśćmi co to może być temperatura 24 wilgotność 50 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Lutego 2022 @dragu907 taka genetyka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 6 Lutego 2022 To niby 60 day grejpfrut albo babeczce się pestki pojebaly bo urosło już do 89 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 6 Lutego 2022 @dragu907 tu są jebitne braki pierwiastków, wyżarte są, musisz im dać jakieś zarcie masz jakies nawozy? @dragu907 daj foto calego krzaka i napisz czym dysponujesz z nawozów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 6 Lutego 2022 AretK@dragu907 3 pack bio Bizz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 6 Lutego 2022 @dragu907 ile lejesz tej pierwszej z lewej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 6 Lutego 2022 Każdej tak samo co 3 dni na zmianę raz odżywki raz woda 3 A to tylko na jednej jest taki kolorek @ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 6 Lutego 2022 @dragu907 w jakiej proporcji im podajesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 6 Lutego 2022 Po 0,5 l na donice@ArteK Ta po lewej pierwsza ma tylko taki kolor i to mnie niepokoi @dragu907 @ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 6 Lutego 2022 @dragu907 ale ile ml nawoz @dragu907 chodzi o nawozy 2ml? 2ml na litr? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 6 Lutego 2022 4 ml na litr wody @ArteK @ArteK daleko jeszcze do ścinki ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 6 Lutego 2022 @dragu907 musisz zobaczyć trichomy jakiś mikroskop albo łupka. Nie korzystałem biobizz ja tylko canna, lecę spać wstanę koło 4 to.napiosze Ci co konkretnie lać, ogólnie więcej ✋ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 6 Lutego 2022 (edytowane) @ArteK @ArteK dzięki byku ratujesz mi grass mam nadzieję że on jeszcze trochę spuchnie Edytowane 6 Lutego 2022 przez dragu907 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 7 Lutego 2022 @dragu907 napewno spuchnie, topy jeszcze nie są rozwinięte, dodaj zdjęcie tego krzoka bez lampy od boxa, będzie można realnie ocenić co jej dolega ✋ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego 2022 @dragu907 ta prawa z przodu wydaje się najmniej głodna ze wszystkich. Jw. Reszta blednie, daj im ognia trochę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 7 Lutego 2022 @Udyr @ArteK zwiększyć dawkę niż producent rozpisał ? Czy częściej podlewać ? Bo z drugiej strony co 2-3 dni to i tak często mają wodę jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego 2022 @dragu907 Ty masz tam w 3 packu grow, bloom, top max ? I w jakiej ziemi to trzymasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 7 Lutego 2022 @Udyr dokładnie light mix @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Lutego 2022 @dragu907 Daj im 1,5 grow/ 3 bloom /1 top max ( na litr wody). Co do podlewania to spróbuj unosić lekko donice. Będziesz czuć że jest lekka. Jeszcze trochę czasu przed nimi. Tabelka nie sugeruj się aż tak mocno, własne obserwacje roślin dadzą Ci większą elastyczność w nawożeniu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 7 Lutego 2022 @dragu907 daj fotę bez Leda, jak im się dzień zacznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach