mirecki 755 Napisano 6 Lutego 2022 Cześć. Co sądzicie o takiej mieszance? Na vega zrobię kiszonkę z pokrzyw, być może podam hesi tnt też ale wątpię. Na flo na start poleci beastie bloomz (0,50,30), z plagrona green sensation (0,9,10) to już bliżej końca, oprysk canna cure z super vit a ogólnie to pewnie rzucę jakiś nawóz delikatny w granulacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Lutego 2022 @mirecki na veg jakiś nawóz z dobrą dawką azotu, z pokrzyw może być za mało wydajny musiał byś pewnie go lać duże ilości, na vega azofoska sprawdza się bardzo dobrze w granulacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 6 Lutego 2022 @Andi postaram się zrobić dobrą glebę tak, żeby zbytnio nie podawać nic, azofoske mam do dyspozycji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Lutego 2022 @mirecki na oucie raczej będziesz musiał, deszcze wypłukują substancje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 6 Lutego 2022 @Andi wiem o tym, mam już kilka out za sobą ale chcę stale próbować czegoś nowego i pytam, szukam, kombinuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach