Brazil Munster 709 Napisano 15 Lutego 2022 Nie dawał bym wyżej bo będą Ci się wyciągać A boxa masz dość niskiego. One jak pokażą prefolwery to i tak urosną Ci w górę conajmnirj drugie tyle. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek9102 10 Napisano 22 Lutego 2022 35 Dzień 👌 kurde w sumie nie wiem co napisać pozatym ze Runtz wystrzelił do góry jak pojebany, coraz więcej białych włochów ✌️Nawilżacz opuścił już boxa - wilgotność 35/45%. Dostały tez trochę fryzjera z dołu 😁 Runtz Cream Candy (po lewej) Girls Sherbet (środek) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek9102 10 Napisano 24 Lutego 2022 37 Dzień 😎 Dziewczynom jakoś nie spieszno do kwitniecia ale powolutku do przodu 😎 Jest to pierwszy raz wiec żyje z mysla „jakos to będzie” 😂 Dziś kupiłem namiot bo szafka nie dała rady 😒 Hydroshoot 60x60x140 😎 Widok na Familie Runtz Girls Sherbet Cream Candy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Lutego 2022 @maciek9102 za niska była szafka ? Bo ta jedna wygląda jakby lampy dotykała. Oby już się nie wyciągała. Kudły już są, ciekawie to pod tym cfl-em rośnie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek9102 10 Napisano 24 Lutego 2022 Godzinę temu, Udyr napisał: @maciek9102 za niska była szafka ? Bo ta jedna wygląda jakby lampy dotykała. Oby już się nie wyciągała. Kudły już są, ciekawie to pod tym cfl-em rośnie 😉 No właśnie ta jedna dotykała lampy, filtra - liście popalone od lampy. Może ten cfl odwdzięczy sie za danie mu szansy pociągnięcia uprawy do końca 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Lutego 2022 @maciek9102 Zawsze będziesz mieć możliwość ulepszenia zestawu jeśli coś nie będzie Ci odpowiadać 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 24 Lutego 2022 I tak kupisz leda 😄 Za kilka dni będzie już nabierać bardziej masowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek9102 10 Napisano 24 Lutego 2022 (edytowane) No chyba ze jakies dodatkowy zyrandoled? Ile żarówek i jakie właściwości?? @Udyr@Brazil Munster Edytowane 24 Lutego 2022 przez maciek9102 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Lutego 2022 @maciek9102 jeśli chce Ci się w to bawić 🙂 możliwości wiele, napewno 2700k barwa bo kwitnie. Niby najlepsza sprawność do ceny mają v-tac albo lsc. W stacjonarnych sklepach typu action chyba są czasem. 4 to max co tam możesz dołożyć. Tylko czy czujesz potrzebę dokładania ? Zależy od możliwości finansowych, już lepiej panel jw napisane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 24 Lutego 2022 Jak chcesz sianka oszczędzić A kupić dobry panem to popatrz ledam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek9102 10 Napisano 1 Marca 2022 @Brazil Munster mówisz o tym CITIZEN 90W? 42 Dzień 😋 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Marca 2022 @maciek9102 no Np. Ogólnie to lepiej sprawdziłyby ci się 2x 60W bo masz wąski A długo box. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek9102 10 Napisano 5 Marca 2022 46 Dzień 🤙🏻 Ogolnie to chyba moje lst mi nie wyszło i rośliny wyjebaly w górę jak nje wiem co - może wina światła nie wiem. Może ktoś z większym doświadczeniem się wypowie? tak wyglada to na dzień dzisiejszy pozdro 🤙🏻 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Marca 2022 @maciek9102 Dobrze że doły masz wycięte, to będziesz mógł im łodygi w "N" złożyć jak dalej będą się piąć. Jakie bandytki wscieknięte 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek9102 10 Napisano 5 Marca 2022 @Udyr musisz mnie olśnić o co chodzi z tym „składaniem na N” bo ja jeszcze początkujący 😂😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Marca 2022 @maciek9102 zaraz gdzieś wygrzebie wizualizacje 😄 Scena zawiera znęcanie się nad roślinami, nieodpowiednie dla wrażliwych odbiorców 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 5 Marca 2022 Chyba jej mało światła i szła w górę. Tak czy inaczej już powinna stopowac wędrówkę w górę. W ostateczności będziesz musiał łamać tak jak Udyr Ci wrzucił na zdjęciach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 5 Marca 2022 @Udyr ten ziomuś to ma rękę do roślin 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Marca 2022 (edytowane) @grolsch3 to nie moje. To wygibasy kolegi 🙂 @maciek9102 pomyśl o LED na następny raz. Więcej światła trochę Ci je bardziej zbije jeśli chodzi o wzrost. Edytowane 5 Marca 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 5 Marca 2022 1 minutę temu, Udyr napisał: @grolsch3 to nie moje. To wygibasy kolegi 🙂 Wiem, że nie Twoje, mówiłem o rękach kolegi 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach