Maks420 0 Napisano 1 Lutego 2022 Witam. Przepraszam że pisze w tym temacie który już był poruszany na grupie, ale chciałbym się upewnić czy dobrze zinterpretowałem objawy i swoje błędy. Roślina ma prawie 3 tygodnie. Automat i zaczęły się robić takie oparzenia jak na zdjęciu. Uznałem że to przez przenawożenie ponieważ dałem nawóz za wcześnie. Chciałbym zasięgnąć rady co mogę zrobić alby roślina wyzdrowiała ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 1 Lutego 2022 Spalony liść już nie wróci do zdrowia.Patrz na nowy wzrost.Jeśli roślina wyrasta zielona i zdrowa to jest dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks420 0 Napisano 1 Lutego 2022 52 minuty temu, Lasir napisał: Spalony liść już nie wróci do zdrowia.Patrz na nowy wzrost.Jeśli roślina wyrasta zielona i zdrowa to jest dobrze. Dobrze dziękuję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach