Różyczka 14 Napisano 30 Stycznia 2022 Dzień dobry 🙂 Nasionka: Kush Mintz Nawozy: Canna Coco Podłoże: Plagron 60/40 Box 100x100 Lumatek 300W Dzień 1 od wyjścia z Coco jedna sie coś ociąga i nie chce czapeczki sciągnąć 😛 Dodałam 1ml coco a i b i 3ml rhizotonic Daje im codziennie 100ml wody strzykawką Lampa 40% 60cm 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Stycznia 2022 10 roślin na taka powierzchnię, srogo. Jakiej wielkości są donice ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Stycznia 2022 @Różyczka Powodzenia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Różyczka 14 Napisano 31 Stycznia 2022 @Brazil Munster bedzie 8 finalnie w 15l doniczkach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Stycznia 2022 Powodzenia. Ile czasu vega w planie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Różyczka 14 Napisano 31 Stycznia 2022 @Brazil Munster nie mam planu czekam na efekty 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Różyczka 14 Napisano 31 Stycznia 2022 @Brazil Munster aktualizacje bede robiła w jakis wazniejszych momentach 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 3 Lutego 2022 @Różyczka będziesz miała tam bardzo ciasno z taka mała powierzchnia nawet na 8 plantow. Chyba ze veg będzie bardzo krótki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 3 Lutego 2022 Ciekawi mnie koniec końców tej odmiany bo w planie mam ja posadzic. Ale zobaczymy co u cibei3 z tego wyjdzie. Tak czy inaczej 10 roślin na taki namiot jak mówiłem już będzie grubo 😄 zaden robak nie przecisnie się od tej gestwiny 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Lutego 2022 @Różyczka To twoja pierwsza uprawa czy masz już jakieś doświadczenie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Różyczka 14 Napisano 3 Lutego 2022 @Brazil Munster Zostanie 8 😛 @Zielone krainy Pierwsza ale nie jestem w tym sama 😜 Jakie duze tu mam wsparcie nie spodziewałam sie tyle tu komentujacych dziekuje 😝 Dzień 5 Nawozy Coco a i b po 1ml/l Rhrizotonic troszke nizej teraz 2ml/l Ec 0.6 Ph 5.5 Lampa jednak była ustawiona na 70cm 40% Podlewam dalej po 100ml dziennie czasami co drugi dzien czekam zawsze az warstwa gleby bedzie sucha staram sie malo podlewac bardzo dobrze wpływa to na korzeń Temperatura 26°C Wilgotnosc 60/80% 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Różyczka 14 Napisano 7 Lutego 2022 Dzień 8 zdj z wczoraj Nawozy lampa itd bez zmian Nic ciekawego narazie sie nie dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Różyczka 14 Napisano 11 Lutego 2022 Takie szybkie pytanko kiedy stosujecie enzymy i w jakiej dawce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 12 Lutego 2022 @Różyczka nie stosowałem ich, a jakie to enzymy masz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Różyczka 14 Napisano 12 Lutego 2022 @Kozak cannazym Dzień 14 Pożywka Coco a i b 2ml/l Rhrizotonic 2ml/l Ec 1.0 Ph 5.8 Lampa 40% 70cm Dzisiaj dzień przelania roślinek aż wyleci dołem i coś niepokojacego sie dzieje ec dołem wyleciało 2.0 ph 6.3 i koncowki lisci brazowawe a doły lisci jakby lekko zoltawe hmm jakies rady ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Lutego 2022 @Różyczka a t w kokosie uprawiasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Różyczka 14 Napisano 12 Lutego 2022 @Szym no tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 12 Lutego 2022 @Różyczka one lekko żółte są ? Azotu więcej jak tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Różyczka 14 Napisano 13 Lutego 2022 @Kozak racja juz opanowałam zwiekszyłam na 1.0 i idzie juz dobrze a te ec to przez keramzyt puszcza sole wszystko jest okey 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach