Juras80 273 Napisano 30 Stycznia 2022 Dziś podlałem Biobizz. Jak myślicie za ile woda z miodem ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Stycznia 2022 @Juras80 od ilu dni kwitnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 30 Stycznia 2022 Godzinę temu, onyx napisał: @Juras80 od ilu dni kwitnie? Pojęcia nie mam. 1 raz się w to bawię. Ja planuje 2/3 podlewania teraz tylko woda plus miód i kosa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 30 Stycznia 2022 @Juras80 a w jakim stężeniu ten miód? Ponoć nie powinno się więcej niż raz podlewać podczas flushu tym miodem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 30 Stycznia 2022 @spoja @Juras80 Miód jest na korzenie kwiatu zapobiega gniciu 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Stycznia 2022 @Juras80 mikroskop w dłoń i będziesz wiedział ile jej zostało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) @Lemon Gelato nie tylko, stosuje się go również podczas flushu. Dostarcza roślinie cukry dzięki czemu można zwiększyć dodatkowo plon. Edytowane 31 Stycznia 2022 przez spoja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 18 Lutego 2022 @spoja Też. Nie mówiłem, że nie masz racji. Piona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach