Kodein 1 Napisano 15 Lutego 2022 @Andi Najlepsza opcja dla początkującego ogrodnika, i na nasz klimat środkowoeuropejski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Lutego 2022 @Kodein każdy automat dojdzie, jak chcesz coś mocnego to szukaj z genami indica, bardziej energetyzującego, śmiechawa to sativa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ReQ7k 7 Napisano 30 Kwietnia 2023 Witam. Pytania dość ogólne więc mam nadzieję że dobry temat. Po 1. Jakie pestki na polski outdoor chodzi o sative, jej jeszcze nie uprawiałem jest to dopiero moja druga ogólnie uprawa. Po 2. Czy sative w wersji np. easy sativa da się powstrzymać przed takimi rozmiarami o jakich mówi producent? Czy trening lst zapobiegnie takiemu wzrostowi? Po 3. Czy są jakieś większe różnice przy uprawianiu indici i sativy? Czy jest to wszystko jedno. Dziękuję za odpowiedzi z góry i pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach