Juras80 273 Napisano 30 Stycznia 2022 Lecę z Biobizz od początku ale jedna była blada bardzo i dodałem boost od Ionic pk wyczytałem że ponowić nawożenie pk po 8 dniach . Nie wiem teraz czy między czasie podlewać tylko woda czy wodą z Biobizz try pack według tebali podlewań ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Stycznia 2022 @Juras80 zależy jakie masz krzaki, jeśli są zdrowe to sama woda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 30 Stycznia 2022 46 minut temu, Andi napisał: @Juras80 zależy jakie masz krzaki, jeśli są zdrowe to sama woda Na moje oko to dawał bym Biobizz a za 8 dni znów pk. Jak myślisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Stycznia 2022 @Juras80 one mogą mieć nadmiar czegoś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach