Boy 0 Napisano 29 Stycznia 2022 Chodzi o tą ktura jest bardziej z tyłu to jest jej chyba drygi tydzień kwitnienia z dnia na dzień fajnie spuchła i po tym to juz bardzo powoli jak nie wcale czy ktoś wie może o co chodzi? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 29 Stycznia 2022 Za mało światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 29 Stycznia 2022 Serio tylko dla tego? Nigdy nie miałem problemu ze mało swiatła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 29 Stycznia 2022 @Boy gdybyś opisał jakiekolwiek informacje to prędzej można by było pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 29 Stycznia 2022 Jakiego typu informacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 29 Stycznia 2022 Który to dzień? Automat czy sezon? Jaka ziemia, czy pH jest prawidłowe? I jakie nawozy im lejesz a przede wszystkim czym świecisz na jakiej powierzchni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 29 Stycznia 2022 Teraz mnie nie ma aktualnie podam wszystkie infiramacje pod wieczór @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 30 Stycznia 2022 Już wiem w czym problem ale i tak dzięki za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) @Boy a w czym problem? Podziel się informacją, bo coś mi się zdaje, że nie wiesz w czym problem, ale pomyślałeś sobie: aaaa dobra, jebać was i tak mi nie pomożecie. Edytowane 30 Stycznia 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Stycznia 2022 Badumtssss ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 30 Stycznia 2022 Nie no spokojnje problem jest w tym ze za małą doniczke dałem i korzenie wystają juz przez dziurki na dole doniczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) a ilu litrową masz doniczkę? to auto flowering czy fotoperiod? Edytowane 30 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 30 Stycznia 2022 Nie wiem dokładnie ale mam małego boxa więc też jakoś bardzo dużych donieczek mieć nie mogę dałem najwieksze jakie mogłem Ten z przodu to auto A u ten z tyłu to pestka z palenia więc nie wiem nic o niej ale rosnie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 30 Stycznia 2022 (edytowane) @Boy mało światła jak dla mnie, za mało, roślina jakby miała za mało miejsca w doniczce to zżerałaby się sama, a tutaj liście są zdrowe Edytowane 30 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Stycznia 2022 @Boy wykluczył bym problem związany z miejscem w donicy gdyż niektórzy uprawiają solo cup grow i normalnie im topy puchną w 0.5l kubkach więc musi to być inny problem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 31 Stycznia 2022 Noo to nie wiem w końcu Ale mi korzenie u góry z ziemi wystawały Jako swiatło mam dwie żarówki. Ledowe jedna o mocy 2000 lumenuw a druga 1500. A godziny mam 12 na 12 od nasionka A rozmiary boxa to 40x40x40 To potrzbuje więcej swiatła? No bo te led bardzo grzeją Jak narazie jedyne co zauważyłem ze włoski coraz bardziej brązowieją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) @Boy "Jako swiatło mam dwie żarówki. Ledowe jedna o mocy 2000 lumenuw a druga 1500. " o kurwa, czyli 3500 lumenów na powierzchnię 0,16, jak już dla 0,10 potrzeba 5000 lumenów, ty masz 0,16 więc potrzebujesz 8000 lumenów jeśli nie zapewnisz takich warunków kwitnięcie pójdzie w piździeć, topki wyjdą wielkości paznokci w kciukach, a już nie mówiąc o zbiciu topów, będzie pełno włosów, a kwiatów praktycznie w ogóle Edytowane 31 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 31 Stycznia 2022 Dobra ja juz wszystko wiem A jakie ja swiatło mogę dac do takiego boxa o takiej mocy noi jakoś nie drogie ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Stycznia 2022 (edytowane) dokup więcej żarówek albo kup panel od ledam ale taniej wyjdą te żarówki teraz masz 3500 dokup 3 żarówki po 1500 lumenów każda wtedy będziesz miał 8k Edytowane 31 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boy 0 Napisano 31 Stycznia 2022 A wiesz może jak obliczyć ile zł miesięcznie bedą wynosić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach