XXL-Skun 57 Napisano 20 Czerwca 2022 (edytowane) @Tester wezmę Royal Gorilla Automatic - ROYAL QUEEN SEEDS Edytowane 20 Czerwca 2022 przez XXL-Skun 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 21 Czerwca 2022 @XXL-Skun Jak dla mnie to bardzo dobrze wygląda, mam też ww, ale moja przy twojej to tragedia, moja jakby wgl się nie rozwijała nwm co jest grane ale może jeszcze odbije. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 21 Czerwca 2022 @Szwagrom wyglądała * @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 3 Lipca 2022 Update : white widdow 30 któryś dzień Lemon oraz og kush nie mogę przesłać bo Max 13 Mb wtf 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Lipca 2022 @XXL-Skun czym podsypałeś white widow ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 3 Lipca 2022 @Tester Dolomit i Slimakol trochę ogólnie zostawiłem ją na pastwę losu przez miesiąc bo sir wkurwiłem ale żyje tu og kush Weź mi daj permisje na większy Mb @Tester bo nawet kompresja nic nie daje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 3 Lipca 2022 @XXL-Skun to ile Ci fotka waży ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 4 Lipca 2022 Pokazuje 8 Mb ale i tak nie mogę wysłać co jest dziwne ale jebac lemon w tej samej formie co og @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 4 Lipca 2022 @XXL-Skun jak mi nie działa to klikam na główną i jeszcze raz wchodzę to dziala @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały Jaracz 14 Napisano 5 Lipca 2022 @XXL-Skun @początkujący tak dokładnie, wystarczy odświeżyć stronę i można dodawać do 13 Mb jednorazowo. Ja tak dodaje: dwa zdjęcia – refresh, dwa zdjęcia – refresh... Aparat w telefonie mam ustawiony na 16:9 - 9,1 Mpx i robi zdjęcia +/- od 3 do 8 Mb @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2022 No i fajnie ci się to rozwija, powodzenia. 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 11 Lipca 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @XXL-Skun Nie przejmuj się podgryzionymi listkami owady przyjdą skubną trochę ganji i zajebane padną nie wytrzymają fazy. Ja się nie przejmuje i u mnie też pięknie kwiaty kwitną, zajebiście to wygląda pozdro. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 19 Lipca 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 19 Lipca 2022 @XXL-Skun pachnie cytrynką lemon haze bo ja tez robie jestem ciekaw czego sie spodziewac ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 21 Lipca 2022 @Piotr111111 lemon to ten mały to jest white widdow tu og kush i lemon nie wiem co mu jest temu og kushowi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 21 Lipca 2022 @XXL-Skun aaa ok jestem ciekaw jak wyjdzie ten lemon haze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 21 Lipca 2022 10 godzin temu, XXL-Skun napisał: nie wiem co mu jest temu og kushowi ile kupnej ziemi dałeś ? o ph pamiętasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2022 @XXL-Skun No ciekaw też jestem jak wyjdzie ten Lemon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach