Mrozux 10 Napisano 24 Stycznia 2022 Jedna książka która zmienia życie... 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Stycznia 2022 @Mrozux Mam pytanie, gdzie się podziały jej liście ? O.o Sadysto 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrozux 10 Napisano 24 Stycznia 2022 Nigdy tego tak drastycznie nie robiłem, ocenię po owocach 😁 swoją drogą @Udyr przekonujesz mnie też do hydro 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Stycznia 2022 @Mrozux Ja nie robię w hydro 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrozux 10 Napisano 29 Stycznia 2022 Kończymy dziś 3 tydzień flow, od jutra zaczną pić pk13/14 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrozux 10 Napisano 18 Lutego 2022 No i jest jeden z celów🎯 zaliczony ☺150 centymetrów na mega silnej łodydze, straciła bardzo dużo bocznych odrostów za życia, zobaczymy... ☺ 72 dzień 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 18 Lutego 2022 zajebiste,ta jedna wyglada jak bonzai 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrozux 10 Napisano 19 Lutego 2022 @Git dokładnie o to chodziło bez treningu takiego jak topping a znacznie ułatwiło by zadanie 😁 teoretycznie tylko... A druga Pani rośnie serio na kamieniu 😁 i ciachałem wszystko zostawiając tylko jedną parę bocznych, tak 3x 😁 w sieci jest o tym jeden znany materiał na yt, z resztą być może kminisz o czym pisze , POZDRO 😁👌 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 20 Lutego 2022 17 godzin temu, Mrozux napisał: @Git dokładnie o to chodziło bez treningu takiego jak topping a znacznie ułatwiło by zadanie 😁 teoretycznie tylko... A druga Pani rośnie serio na kamieniu 😁 i ciachałem wszystko zostawiając tylko jedną parę bocznych, tak 3x 😁 w sieci jest o tym jeden znany materiał na yt, z resztą być może kminisz o czym pisze , POZDRO 😁👌 Ale penerzyca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrozux 10 Napisano 6 Kwietnia 2022 120 dni ❤ to zdecydowanie moja życiówka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 7 Kwietnia 2022 duzo na wadze siadlo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 7 Kwietnia 2022 @Mrozux będziesz teraz jakąś inną odmiankę uprawiał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrozux 10 Napisano 26 Kwietnia 2022 @Git 170~ wraz z łodygą a po 3 tygodniach ważąc same topy niecała stówa, sam szczyt mało zbity takze... 😁 @Kibic 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach