FarmeroMoreno 3 Napisano 23 Stycznia 2022 Siemka, automacik z dnia 20.10. 2021.No i podlewam co drugi dzień, pod lupką jest ciężko mi powiedzieć to pierwsza, mleczno białe, albo mleczne.. Czekam na lepszą lupe mam x60 niby widać, ale mała... Powiem, ze odciąłem małego topka suszyłem 4 dni i później delikatnie mikrofalka wybaczcie, pierwsza i ciekawość, ale lufa poszła to smak i fazka byla coś pięknego.... Ciekawi mnie co robić, czekać do 10% bursztynowych? Chce najwięcej thc, żeby działało na bani 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Stycznia 2022 @FarmeroMoreno Jak Cię mocno nie kusi to trzymaj, nie wygląda na taką co by nie dała rady kilka więcej dni przeżyć 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmeroMoreno 3 Napisano 23 Stycznia 2022 @Udyr Aż tak mocno nie... Jedynie znów jakiegoś topka jej podjebać bo coś pięknego... Ale moje przeczucie mówi mi, że za tydzień może mógłbym już ją atakować, czy to dużo za wcześnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Stycznia 2022 Ciężko ocenić po tych zdjęciach. Jak jest mleko, to szukaj bursztynów regularnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach