Adrianosik 97 Napisano 21 Stycznia 2022 Elo, może ktoś doradzi jaki timer musze kupić bo nie potrafie sam znaleść, mam zamiar prowadzić chodowle w keramzycie do tego celu timer musi co 15min włączać sie na 3min albo i krucej, jakiej firmy timer kupić by był pożądny ktoś coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 22 Stycznia 2022 @Adrianosik najzwyklejszy analogowy, casto,reloy, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 24 Stycznia 2022 W dniu 22/01/2022 o 01:30, ArteK napisał: @Adrianosik najzwyklejszy analogowy, casto,reloy, Zwykły timer nie ma tylu programów, mam zwykłe timery @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 25 Stycznia 2022 @Adrianosik potrzebuje timera co niemal 700razy w tygodniu włącza i wyłącza sie a te zwykłe mają co najwyżej 125 cykli tygodniowo @ArteK potrzebuje timera co niemal 700razy w tygodniu włącza i wyłącza sie a te zwykłe mają co najwyżej 125 cykli tygodniowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Stycznia 2022 @Adrianosik nie wiem czy są apki ale są gniazdka na wifi. Jeśli byłaby do takiego gniazda apka która by w ten sposób kontrolowała to możesz czegoś takiego spróbować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach