Udyr 2,139 Napisano 23 Stycznia 2022 @onyx Ej ja miałem wytłumaczenie, skuty jak świnia byłem 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elekon 3 Napisano 23 Stycznia 2022 @onyx nastepnym razem przetrę hah W jakiej odległości trzymać żarówki od tych sadzonek? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Stycznia 2022 Daj na 30/40 cm, skoro dołożyłes ich tam, będziesz widzieć jak za mocno będą się wydłużały. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elekon 3 Napisano 23 Stycznia 2022 18 godzin dnia i 6 godzin nocy trzymać czy zmienić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Stycznia 2022 Auto 18/6 do końca. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elekon 3 Napisano 28 Stycznia 2022 Dziewiąty dzień roślinek, aparqt przetarłem xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 2022 @elekon Cos oprócz wody jej laleś ? Bo wygląda dziwnie. Nie za gorąco tam ma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elekon 3 Napisano 28 Stycznia 2022 @Udyr sama woda bez nawozów temperatura min 20⁰C max 26⁰C wiec w normie. Czemu wygląda dziwnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 2022 @elekon Te jej pierwsze właściwe liście są jaśniejsze. Lejesz odstaną z kranu ? No nic obserwuj, może to ja tylko coś widzę 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elekon 3 Napisano 28 Stycznia 2022 @Udyr leję destylowaną ph około 6.0 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia 2022 Rosną jak na drożdżach heh... apropo drożdży, to lalem swoim ostatnio ale te gorzelniane i suka widać, że lubi sobie pochliptac napojów drożdżowych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elekon 3 Napisano 1 Lutego 2022 Dzień 14 Co myślicie czemu takie jasne te roślinki? wilgotność 70% temperatura 25⁰C 13k lumenów wodę leję tak że jest wilgotno ale bagna nie robię oczywiście woda bez nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Lutego 2022 @elekon Jaką to wodę lejesz ? Głupio pisać bo się powtarzam, ale na 99% źle pH. Jak wszędzie ostatnio 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Lutego 2022 @elekon Trudno powiedzieć... u mnie jakiś czas temu miałem 4 sztuki, 2 szły fantastycznie a dwie wyglądały jak ta pierwsza ze zdjęcia. Ph było dobre(6.2) żadnych nawozów, światło nie za blisko ani za daleko. Do tej pory nie wiem co było przyczyną. Wyrzucilem te dwa platfusy, bo uparly się i wcale nie rosły. Możliwe, że korzenie jakimś cudem uszkodzone albo może pomagales zdjąć łupinke i uszkodziles kiełek. Ja pomagalem swoim i może być tak, że nawet delikatne mikropekniecie kielka, może mieć wpływ na późniejszy rozwój. Dlatego lepiej nie grzebać w ziemi i patrzeć czy rośnie już czy nie. Jeżeli ph jest dobre i inne warunki, to chuj wi heh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elekon 3 Napisano 2 Lutego 2022 @Udyr około 6.2 ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @elekon hm, to dziwne dosyć. Rozwija się w miarę w normalnym tempie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elekon 3 Napisano 2 Lutego 2022 @Udyr Ja znawcą nie jestem ale chyba tak Dziś na końcach wyszły takie brązowe punkty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @elekon sprawdzałeś jakoś jak mokro ma ? Na 15 dni trochę nieduża jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Lutego 2022 Raczej mikrus. Sprawdź jaka woda wypływa od spodu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elekon 3 Napisano 2 Lutego 2022 @Udyr wilgotno ma ale bagna nie robi jak podnoszę doniczkę to dość ciężka jest czyli sucho nie ma @Brazil Munster w jakim sensie tą wodę wstawić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach