Mlodyfifi 1 Napisano 12 Stycznia 2022 Witam pierwsze zdjęcie jest z 13listopada 2021 Reszta z dzisiaj dziewczyna jest automatem pod ledem z pełnym spektrum trzymana w szafie z otworami posiada mały wiatrak wyjęty z Xbox 360 (imitujący wiatr) i 2 większe wyciągające powietrze obok donicy ma mały pojemnik z kompostem w celu produkowania dwutlenku (teraz wyjąłem) i lecę wszystko na biochumusie najpierw zwykły a teraz do roślin kwitnących ponieważ zauważyłem że kwitnienie się zaczyna jak myślicie będzie z tego jakiś temat? (W czasie uprawy popełniałem dużo błędów mając nadzieję że bendzie dobrze ale po przesadzeniu już prowadziłem dość doinformowani dbam o pH itd wcześniej roślinka była w kartonie dołączam zdjęcie korzenii przed przeprowadzką (sory za jakość nie chciałem długo jej tak trzymać) jeśli chodzi o treningi to tylko lst z góry dzięki i pytanie za ile mogę spodziewać się kwiatów o ile wyjdą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 12 Stycznia 2022 11 minut temu, Mlodyfifi napisał: i pytanie za ile mogę spodziewać się kwiatów o ile wyjdą z 5g może więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 14 Stycznia 2022 W dniu 12/01/2022 o 19:23, Tester napisał: z 5g może więcej Z łodygą🤪 Warto ten post brać za przyklad ze automat jednak nie jest dobry dla nieopierzonych growerow. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodyfifi 1 Napisano 17 Stycznia 2022 W dniu 14/01/2022 o 16:35, ArteK napisał: Z łodygą🤪 Warto ten post brać za przyklad ze automat jednak nie jest dobry dla nieopierzonych growerow. niestety roślina została przeze mnie źle traktowana. Nie dbałem o wilgotność ani ph z początku a ziemia była złej jakości wraz z wzrostem rośliny zacząłem czytać i uczyć się o uprawie stosowałem złą lampę i i nie zadbałem o odpowiednią cyrkulacje projekt uważam za udany mimo wszystko wyniosłem z niego wiele wiedzy i teraz idzei do mnie sprzęt za 1500 zł i mam nadzieje że projekt ,który teraz kiełkuje będzie na lepszym poziomie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodyfifi 1 Napisano 10 Lutego 2022 Mimo wszystko roślinki nie wrzuciłem a tu zdjęcia z dziś kwiaty powoli nabierają koloru @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 10 Lutego 2022 @Mlodyfifi no żyje, ale powinieneś jej zapewnić o wiele więcej światła👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodyfifi 1 Napisano 10 Lutego 2022 jestem tego świadom po tej roślince będę robił COB'a@ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 10 Lutego 2022 @Mlodyfifi dobrze. Wiele z tego nie będzie ale zawsze radocha że coś swojego✋ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodyfifi 1 Napisano 10 Lutego 2022 @ArteK no a jak to najważniejsze!!! następne projekty zdecydowanie będą mądrzejsze bo i fundusze się zwiększyły a i może jakiś outdor sativa wleci jak zdąrze kupić lampę żeby ruszyć ją z domu ( mieszkam w lesie i mam duży ogród więc myślę że Bendzie ciekawie jak wsytartuje już od rośliny z wiadra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 10 Lutego 2022 @Mlodyfifi tak trzymaj👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodyfifi 1 Napisano 2 Marca 2022 Ścinać? Czy jeczcze poczekać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 2 Marca 2022 (edytowane) Poczekac, jeszcze duzo wlosow bialych. Chude cos te topy Edytowane 2 Marca 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 2 Marca 2022 No no coś dziwnie niestandardowo kwitną jak Greenspoon, @Mlodyfifi na bidę dwa tygodnie jeszcze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach