ChinQuan 92 Napisano 26 Stycznia 2022 @Udyrjak tam strawberry? 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Stycznia 2022 @ChinQuan Muli trochę 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 26 Stycznia 2022 @Udyr moja tez cos mulila ;D moze ten typ tak ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Stycznia 2022 @ChinQuan Ty też miałeś to jako gratis, może z tej samej matki 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 26 Stycznia 2022 @Udyr no tak to juz jest z tymi darmoszkami ;DD zapomnialem o tym ze to za darmo bylo 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 2022 Dzindybry. Dzień 16 drobne naginanie. Po pierwszym papu kolory się poprawiły i rosną jak poj... 😄 Temp/rh w stałych zakresach 26/22; 60/80% Mam siatkę gotowa ale nie wiem czy będzie sens ja przeplatać. Co myślicie ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Udyr będzie sens ale póki co za mode na to Edytowane 28 Stycznia 2022 przez onyx 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 2022 @onyx no to narazie sado-komando drutami będzie 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 Halo ? Zgłaszam ! Dzień 21 Temp dzień/noc : 23-27'C/20-22'C RH dzień/noc : 55-65%/70+% Lampa 65% 70 cm nad roślinami, i dalej się sałata robi. Nie wiem co jest ale ten led chyba jest odrobinę za mocny jak na 0,16m2 😄 Dostają co 2-3 dni około 750ml na łeb z 0,5ml/l bio grow, top max i cal-mag zrobione na 6,3/6,5pH. Rosnąć do góry małe s.... 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 2 Lutego 2022 Faktycznie, lampa na 70cm, a one nie chcą się piąć do góry.. Lęk wysokości mają czy co? 😅 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @UKTHC Sprawdzałem dokładnie spec tej mojej lampy. LM301B 220lm/w Po stratach na odbiciu itp około 18/20k lum 😄 I zasilacz słabszy niż meanwell. I śmierdzą, od tygodnia nie da się namiotu na dłużej niż 5 min otwartego mieć. Cały pokój cuchnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Lutego 2022 Ja dałem.twz na 70cm i 60% ale zmniejszyłem bo też zbija mi się. Ja mam jakiś 21 dzień od wyjścia dziś druga już pokazała kudły, i musialem filtr zajebany bo juz mi jebie w chacie . Zeby ti tyko w pokoju 😄 wychodzi mi na korytarz na piętrze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @Brazil Munster A daj spokój, też dziś poprawiałem szczelność połączeń 😄 Przecież u mnie 70% to około 60-70w. jakoś nie chce mi się wierzyć że serio Samsungi w to wsadzili 😄 Też zmniejszyłem na 60, zobaczymy jak będzie reagować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 2 Lutego 2022 @Udyr U mnie identycznie ten sam problem :d nie chca isc do gory i zawsze takie zbite mi wychodza roslinki ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @ChinQuan Po zmniejszeniu % coś tam zaczynają się wyciągać 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 2 Lutego 2022 @Udyr na taki box 40x40 to chyba cfl by wystarczyla bez problemu.. kazdy led za duzo daje swiatla ;D ja dalem na sama gore i tez juz lepiej troche. Kurde szkoda ze nie ogarnalem lampy z regulacja ;/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @ChinQuan Czytajac opinie użytkowników stwierdzam że 50x50 ogarnie to co mam. A może i 60x60 bym zaryzykował. Ale to może kiedyś ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Lutego 2022 Siema, wybaczcie że robię upa no ale ... 22 dzień Black Cream zaczęła pokazywać chęć zakwitnięcia, szybko dosyć. Po zmianie na 60% mocy ruszyły się trochę wkoncu. Powoli obracam doniczki pod siatkę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 3 Lutego 2022 No mi w 20 jedna poszła, wczoraj druga A dziś trzecia. No ale życie. Następne grow wracam do sezonow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Lutego 2022 @Brazil Munster ja nie narzekam. Akurat się wyrobią przed Wielkanocą 🙂 Jeśli sezon u mnie następny jakiś to tylko jeden i siata na łeb 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach