Udyr 2,139 Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Siemano. Nazwałbym to dniem 0. Namiot 40x40x140. Black Cream Auto - Sweet Seeds Red Strawbery Banana Auto - Sweet Seeds Doniczki ~5.7l Air pot z Bio-bizz Light Mix. Podsypane mikoryzą Mykos Extreme. Nawozy : Bio Grow, Bio Bloom, Top Max, cal-mag (Plant Magic), pk13/14 Canna. Pierwsze dwa tyg napewno woda kranowa, puszczona przez filtr Brita (6.3-6.4 pH). Trening - tylko lst, żeby utrzymać je równo i rozłożyć je jak najlepiej. Miernik skalibrowany na nowo, mam też jakiś ec metr ale nie wiem czy przy bio będę używać. Lampa : Philzon 100w z regulacją 10%-100%, aktualnie 40 cm nad doniczkami ustawiona na 45%. Jak narazie wystawiły łby i utrzymuje 65-80 % RH i 24-26'C. Btw. Ziarno wybierała moja kobieta, dlatego takie dziwne nazwy 😄 Pozdro 🐺 Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Udyr 6 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 12 Stycznia 2022 @Udyr oby bez żadnych problemów. Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashairin 5 Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Czekałam na Twoją relacje, po za tym masz strawbery banana a jestem ciekawa tej odmiany, oby wszystko szło dobrze ✊ Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Ashairin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Stycznia 2022 @Ashairin Już jeden użytkownik ma ta odmianę u siebie. Zobaczymy co będzie 🙂 Sorry @ChinQuan moja kobieta wybierała pestki, a nie chciałem dublować rodzaju 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) @Udyr fajne odmiany się zapowiadają i ciekaw jestem jak ci wyjdą, nie zastanawiałeś się nad siatką? Wgl ciekawe ile jest prawdy w tym że by nie mieszać nawozów organicznych z mineralnymi więc tu się przekonamy xd Edytowane 12 Stycznia 2022 przez onyx 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Stycznia 2022 Będę obserwował, ja obecnie mam Cream Carmel Auto też od sweet seed a wcześniej miałem Cream Mandarine Auto i zapaszek przesłodki ma 😋 pomyślności! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) @onyx Ładowałem pk od canny razem z bloom i top max. Do tego mój calmag to minerał 😄Dobrze są przepłukane samą wodą. Sądzę że jutro poleca w słoiki bo za szybko schnie. Kielkowanie bez problemów 😄 9.01 w chusteczki mokre 10.01 kieł w ziemię 12.01 już łby na wierzchu Ciepły boiler działał jak mata grzewcza 😄 A wiesz że mam zrobiona przez siebie siatkę ? 😄 Chciałem je przeplatać w puste miejsca. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Udyr 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Stycznia 2022 @Udyr no proszę kto wystartował z fr xd powodzenia ziomeczku, wysokich plantów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) @Bloodwyn Sądze że u mnie nie będzie przestoju 🙂 To uprawa stricte medyczna, palenie pomaga bardziej niż ludzie myślą. Mam sporo miejsca, będę starać się ją wyciągnąć do góry chociaż te pół metra. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Stycznia 2022 Tzn względnie wysokich bo lst 😅😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 12 Stycznia 2022 @Udyr Nie no elegancko! Ciekaw sam jestem tego smaku 😜 czy bedzie cos czuc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Stycznia 2022 @ChinQuan a to już loteria z genami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sensei 43 Napisano 12 Stycznia 2022 No to powodzenia. Oby jak najmniej problemów i najwięcej topów 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Stycznia 2022 @Udyr jeeest siateczka wariacie! Lecisz z tematem będzie grubo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Stycznia 2022 @onyx myślałem na początku o 4x taka doniczka. Ale to za dużo na tak mały metraż. A że lubię grzebać i kombinować... 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Stycznia 2022 @Udyr Scorg pomoże ci ogarnąć że by tak do góry nie poszły a i utwierdzi mnie dodatkowo że by w końcu iść w scorg więc nie spoerdol tego że bym w końcu się do tego przekonał xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Stycznia 2022 @onyx Miałem nadzieję że nie będę musiał prowadzić poligonu doświadczalnego, no ale chu. W imię nauki 😄 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Stycznia 2022 @Udyr i to mi się podoba towarzyszu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Stycznia 2022 Siemano. Dzień 7 Dostają samą wodę. Temp/ rh : 24-27'C / 65-75% dzień 22-23'C / 75+ % noc Kurtyna w dół 😄 4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Stycznia 2022 Kolejny tydzień minął, emocje jak na grzybobraniu ! Dzień 14 Temp/Rh: Dzień 23-26c' / 60/70% Noc 20-23c' / 70+% Wczoraj dostały 0.5ml/l bio grow, 0.5 ml/l top max, 0.3 ml/l cal-mag. Zrobione na 6.55ph. Strawberry Banana trochę jakby dzień do tyłu, albo muli piz.. A Black Cream już o więcej żarcia pyta. Zdjęcia przy 10% mocy lampy. Do następnego. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach