JanKowalski 12 Napisano 8 Stycznia 2022 Witam serdecznie. W skrócie mówiąc roślinka wyszła z ziemii i troszkę się zatrzymała. Powiedźcie czy jestem zbyt niecierpliwy? Czy faktycznie coś może być nie tak? Np. przelana? Oczywiście automat, dlatego troszkę wydaje mi się to dziwne, że nawet listków jeszcze nie rozłożyła... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Stycznia 2022 @JanKowalski Nie stresuj się, te hobby wymaga czasu 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 8 Stycznia 2022 @Udyr tak wiem, aczkolwiek wydaje mi się że to trochę dziwne, że się zatrzymała po wyjściu z ziemii 🙂 3dzien @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Stycznia 2022 @JanKowalski na tym listku siedzi kawałek łuski z nasiona tak ? Może ma za mało wilgotności w powietrzu i nie wyrywa się do życia. Obserwuj, co możesz więcej teraz zrobić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 8 Stycznia 2022 (edytowane) Tak, to kawałek pestki. A co do wilgotności powietrza, dodaje zdj Edytowane 8 Stycznia 2022 przez JanKowalski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Stycznia 2022 @JanKowalski więc czekaj cierpliwie. Nic nie da się określić w tym momencie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Stycznia 2022 @JanKowalski w takim stadium to i niektórzy 90% wilgotności trzymają bo jak na 3 dzień to faktycznie coś jest z nią nie tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 8 Stycznia 2022 @onyx dziękuję ♥️ działam i dam znać oczywiście 👊✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach