drtx 0 Napisano 7 Stycznia 2022 cfl 125 w do 100 w leda PS nie moge powiesic tego w boxie ,tak jak stoi chyba najlepsza mozliwa dla mnie opcja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Stycznia 2022 @drtx ma sens jak masz mało światła 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drtx 0 Napisano 7 Stycznia 2022 51 minutes ago, Tester said: @drtx ma sens jak masz mało światła moze to poskutkowac wiekszym plonem? powinno chyba prwada? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 7 Stycznia 2022 jak masz niskie krzaki to doswietlanie jest nie potrzebne. jak masz kszaki/ krzaka 1.40m wysokości to doświetlenie boczne jest użyteczne na flo. na wegu doświetlanie to marnotrawstwo pradu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drtx 0 Napisano 9 Stycznia 2022 po 50 cm maja,ale jak mialem tylko tego leda sete,to plon byl az sie chcialo plakac, a waty ida chyba w parze z polepszeniem plonu? szczegolnie ,ze tam gdzie swieci cfl nie docieralo tak swiatlo na boki laseczek,moze to placebo,ale jak 1 dzien minal w takiej kombinacji wygladalo jakby napuchlo lepiej niz bez niej obecnie mysle o zakupie spider farm sf2000/3000 na powierzchnie boxa niby 120x60 sf 2000 ideaolo i nie wiem czemu ludzie tak zachwalaja lumateka 200,jestem laikonikiem ale wyglada jakby miala mniej diod np. i o ile sie nie myle nie sa z samsunga a wszyscy wlasnie te dioty polecaja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach