Borówa 15 Napisano 4 Sierpnia 2019 Mam takie pytanie, zamierzam odpalić boksa z lampą hps 150w w domu, czy ktoś z energetyki może się kapnąć że jest jakiś większy pobór prądu? i zawiadomić niebieskich do kontroli ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 4 Sierpnia 2019 stary 150W to jest tyle co kot napłakał, jak byś miał z 2000W to może byś musiał myśleć ale nie 150W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 4 Sierpnia 2019 150W to jest nic, nie masz co się martwić że ktoś by cię kontrolował za to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 10 Sierpnia 2019 @Borówa napisz ile po miesiacu wzrosl Ci rachunek za prad, bo jestem ciekawy. Ciekawie ile mi wzrosnie ja tak co 2 miechy place 150 do 180 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 10 Sierpnia 2019 @jinu no się zobaczy bo myślę nad czymś większym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 1 Sierpnia 2020 @Borówa mnie rachunek wzrósł o prawie 100, HPS 150W do tego wentylator 30W, nawilżacz 23W i około 3W przez wiatraczki komputerowe. No wzrost z 200zloty na 300 to trochę@jinu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach