Jaracz 0 Napisano 14 Grudnia 2021 witam w końcu jest dorosła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Grudnia 2021 myślę że nie wyciągnąłeś 100% potencjału @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 14 Grudnia 2021 @fxxx1337 nie dało się ponieważ marihuana nie miała na początku dobrego oświetlenia więc się bardzo wyciągnęła. Musiałem już zbierać ponieważ pojawiły się delikatnie brązowe kryształki i włoski. Nie dało się jej dłużej trzymać ponieważ domagała się zbiorów. Znajomy pracuje w grow shopie więc zaczerpnąłem od niego więcej informacji. Gdyby od początku miała dobre oświetlenie, zbiory byłyby większe , ale i tak jak na takie warunki w których dorastała ma duże plony. Ile powinienem suszyć topy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 14 Grudnia 2021 @Jaracz 4 minuty temu, Jaracz napisał: Ile powinienem suszyć topy ? aż wyschną 😉 od kilku dni do 2 tygodni w zależności od warunków...i lepiej się z tym nie spieszyć za bardzo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaracz 0 Napisano 14 Grudnia 2021 Ok dzięki @bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Grudnia 2021 U mnie też się pojawiają brązowe włoski i jakoś kwitnie dalej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Grudnia 2021 @Jaracz co to znaczy domagała się zbioru? By faktycznie określić gotowość rośliny do zbioru trzeba mieć mikroskop i spojrzeć na dojrzałość trichomow bo na oko nie da się tego określić, i jakie konkretnie informacje pozyskałem od znajomego bo też mógł wprowadzić cię w błąd. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Grudnia 2021 (edytowane) Dokładnie, na oko to chłop umarł. Nigdy więcej robienia czegoś na oko np. lania nawozów na oko, kupuje biotabsy w następnych uprawach o ile będą i poleci sama woda. Piękno tkwi w prostocie Edytowane 14 Grudnia 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Grudnia 2021 @konopny_janusz póki co bardzo polecam mikoryzę biotabsy i rino skin bo na ten moment robi zajebistą robotę i roślina wygląda jak by żyła bezstresowo a łodygi grube i twarde jak by szły na wojnę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Grudnia 2021 @onyx tylko ciekawe czy topy będą masne to najważniejsze. Fajnie ze próbujesz na biotabsach będę miał rzetelną opinię na ich temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 14 Grudnia 2021 @konopny_janusz a jakie te bio tabsy, bo tam chyba 3 rodzaje są? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Grudnia 2021 @konopny_janusz na ten moment moja ulubiona ziemia biobizz light mix i teraz mogę ci powiedzieć że nie ma co wsadzać tabsa na wegu tylko mikoryza że by sobie stabilizowała pH a tabletka na flo i będzie supcio @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Grudnia 2021 @ArteK @onyx chyba gotowy to jest zestaw i tam są 4 różne starterex chyba na starcie się zapodaje 😄 https://www.growweed.pl/pl/p/BioTabs-Zestaw-startowy-INDOOR/2088 Tylko się zastanawiam z jaką ziemią to współgra. Z obojętnie jaką powinno być git? Jakbym miał np. Allmixa zamiast light mixa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Grudnia 2021 @konopny_janusz allmix za mocny dla sadzonki i nie ma co wydawać tyle kasy na taki zestaw jak możesz dać light mixa której w pełni wystarczy na całego wega a potem na flo wrzucić tabletkę za 10zl i jedyne co się leje to jakieś rootsy rino skiny i inne takie wspomagacze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Grudnia 2021 @onyx ja już bym nic nie lał żeby nie zjebać 😄 Fajnie byłoby sobie wyrobić jeden schemat uprawy który zawsze będzie sprawdzony i będzie przynosił zajebiste plony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lutego 2023 Mam pytanie jak producent sugeruje ze z jednego krzaka będzie 440 gr MAX 485 to na serio tyle wyjdzie przy dobrej uprawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach